Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Vino la RomGerMed daca esti in cautarea unui cabinet ginecologic in Bucuresti

Multe femei nu iau in considerare vizita la un cabinet ginecologic din Bucuresti (dar si in general, in Romania) decat daca ajung in punctul in care observa simptome serioase, precum dureri puternice, sangerari neobisnuite, care pot indica o afectiune ajunsa intr-un stadiu grav. Cu toate acestea, un consult regulat este foarte important pentru prevenirea multor probleme de sanatate, existand numeroase afectiuni ce nu au manifestari vizibile de la inceput.
cabinet ginecologic

Cand ar trebui sa va faceti programare la un cabinet ginecologic?

In viata oricarei femei exista anumite perioade in care este indicat sa isi faca o programare la un cabinet ginecologic. Prima consultatie este recomandata dupa prima menstruatie, medicul putand sa ajute pacienta cu informatii despre viitoarele schimbari ce se vor petrece in corpul sau. In plus, pacienta va primi sfaturi in legatura cu mentinerea starii de sanatate, reducand astfel expunerea la riscuri ce i-ar putea afecta sanatatea. Similar, un alt moment in care este recomandata vizita la un cabinet ginecologic este dupa inceperea vietii sexuale.

De asemenea, exista o serie de simptome care trebuie sa va puna pe ganduri:

  • Durerea pelvina – cazurile ingrijoratoare presupun fie o durere acuta, brusca si puternica, fie o durere cronica, care se intinde pe o perioada lunga de timp. Daca durerea este severa, dar apoi dispare este posibil ca aceasta sa fie provocata de functionarea normala a sistemului reproducator, precum durerea menstruala.
  • Sangerari vaginale neobisnuite – daca apar sangerari intre menstruatii, acestea ar putea fi cauzate de un dezechilibru hormonal, sarcina, firboame, hiperplazie sau cancer de col uterin.
  • Secretii vaginale anormale – acestea indica cel mai frecvent o infectie vaginala.

Daca observati orice fel de simptom neobisnuit, nu ezitati sa va programati la un cabinet ginecologic din Bucuresti.

De asemenea, analizele regulate au o importanta foarte mare pentru propria sanatate.

Daca va aflati in cautarea unui cabinet ginecologic in Bucuresti, vino la Clinica RomGerMed pentru servicii medicale de calitate

La cabinetul ginecologic al Clinicii RomGerMed din Bucuresti veti avea parte de cele mai bune consultatii si tratamente oferite de medici cu o experienta vasta in domeniu, care iti vor pune sanatatea pe primul loc. Tine la sanatatea ta si vino la RomGerMed!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *