Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Un proiect casa modern este ceea ce ai nevoie cand vrei sa iti construiesti propria casa

O abordare arhitecturala originala, un aspect extraordinar si o functionalitate larga sunt caracteristicile care disting proiecte case moderne de proiectele trecute prin timp.

Urmarind cele mai noi tehnologii intr-un stil modern, folosind programe de calculator, aceasta iti ofera cu adevarat sansa sa dezvolti un proiect casa ideal care sa te ajute la crearea unei case de vis.

In procesul de creare, designerii sunt ghidati in primul rand nu de traditii in proiectare si constructie, ci de preferintele proprietarilor, care constau, de obicei, in originalitatea designului, functionalitatea spatiilor si confortul general al locuintelor. In acelasi timp, astfel de caracteristici distinctive sunt clar vizibile in modele de case intr-un stil modern:

  • Prietenie cu mediul. Atunci cand se proiecteaza casute moderne, se prefera utilizarea de materiale naturale ecologice. Acestea includ piatra, ceramica, lemnul, sticla si alte materiale partial ecologice.
  • Unitate cu mediul natural. Casele moderne sunt create astfel incat sa se incadreze armonios in mediu si integrate in peisaj. Astfel de case par a fi o extensie naturala a mediului.
  • https://www.eproiectedecase.ro/wp-content/uploads/2017/02/Proiect-casa-cu-etaj-si-garaj-7015-f-principala-1030x579.jpgLuminozitate si aerisire. Datorita geamurilor panoramice la scara larga, granitele dintre spatiul de locuit si mediul extern sunt foarte mici. Apropierea si contactul vizual cu natura se realizeaza si prin crearea de terase, mansarde si balcoane.
  • Simplitatea formelor. In crearea de proiecte moderne predomina tendintele ascetice: minimalismul si simplitatea sunt inerente in astfel de casute, nu exista decoruri extravagante si elemente pretentioase. Individualitatea este accentuata de textura materialelor, de culoarea, forma lor, precum si de iluminarea naturala.

Cel mai important in constructia unei case este proiectul potrivit. Pentru aceasta, este important sa avem in vedere o serie de momente:

  • caracteristicile terenului;
  • bugetul pe care suntem gata sa il alocam pentru construirea unei case;
  • suprafata totala a casei si numarul camerelor, etc.

Casele moderne, datorita unicitatii lor, au un aspect foarte atractiv. In acelasi timp, calitati precum functionalitatea, fiabilitatea si siguranta sunt caracteristicile obligatorii. Cele mai populare dintre proiectele caselor moderne sunt din doua domenii – minimalism si high-tech. Ele pot fi prezentate atat in ​​forma pura, cat si intr-o fuziune armonioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *