Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

The Little Drummer Girl este serialul-vedetă la AMC

Florence Pugh, una dintre stelele în ascensiune pe firmamentul Hollywoodului, a devenit cunoscută pentru rolurile ei din „Midsommar” și „Fiicele Doctorului March” și recent a interpretat-o pe „sora” lui „Black Widow” (Scarlett Johansson) în filmul cu același nume apărut anul trecut.

Aici, în 2018, cu puțin timp înainte de a deveni cu adevărat faimoasă și apreciată de critici și de public, ea o interpretează pe Charlie, o tânără actriță care dă de rolul vieții ei – trebuie să pretindă că este recrutată în celula teroristă a unui asasin periculos – ceea ce, desigur, duce la situații în care riscă moartea.

Acțiunea începe atunci când o servietă care conține o bombă este livrată la casa unui atașat israelian din Germania de Vest și explodează, ceea ce duce la un adevărat carnagiu. Odată ce mai multe atacuri cu bombă au loc în lume, agenții secreți israelieni își dau seama că responsabil este un asasin periculos. Atunci ei vin cu un plan care sună destul de ridicol încât să funcționeze: Charlie este recrutată de agenți Mossad Martin Kurtz și Gadi Becker, interpretați de Michael Shannon și respectiv Alexander Skarsgard, antrenată și apoi trimisă în gura lupului.

Mini-seria în șase părți este o adaptare a romanului cu același nume al faimosului autor de thrillere John le Carré, publicat în 1983. Acesta a mai avut o ecranizare în 1984, în regia lui Roy George Hill, cu Diane Keaton în rolul principal. Potrivit zvonurilor de la vremea respectivă, John le Carré ar fi bazat personajul Charlie pe actrița Vanessa Redgrave.

Toate cele șase episoade din „The Little Drummer Girl” sunt regizate de faimosul coreean Park Chan-wook, câștigător al unui premiu BAFTA și responsabil pentru producții care au devenit deja clasice, precum „Oldboy”, „Stoker”, „Thirst” și „The Handmaiden”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *