Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Te asteptam la tomografie computerizata | Ai grija de sanatatea ta!

Ce trebuie sa cunoastem despre tomografie computerizata

Pentru persoanele care au sau vor fi supuse unei scanari de tomografie computerizata, una dintre intrebari este daca procedura este sigura.

tomografie computerizata

Pentru pacienti, cea mai mare problema este ca acest tip de examinare necesita raze X, asa ca pacientii se indoiesc daca riscurile unor astfel de examinari sunt prea mari. Dar aceasta nu ar trebui sa fie cauza ingrijorarii tale.

Specialistul in tomografie computerizata stie intotdeauna exact cate raze X sa foloseasca pentru a nu va afecta sanatatea.

Exista, de asemenea, unele contraindicatii in acest proces. De exemplu, femeile care sunt deja in luna a treia de sarcina nu ar trebui sa-l foloseasca.

Tomografie computerizata moderna la Romgermed

Astazi, utilizarea scanerelor computerizate pentru tomografie computerizata pentru inspectii implica mult mai putina expunere la radiatii. Prin urmare, pacientul va primi doza necesara de tratament in functie de nevoile imagistice ale fiecarei persoane. Scanarile investigatiei de tomografie computerizata sunt considerate o metoda moderna de detectare a potentialelor conditii interne. De aceea este recomandat, mai ales ca nu afecteaza in niciun fel sanatatea pacientilor.

Daca nu cunoasteti scopul acestui tip de consultatie, va vom spune ca functia acestuia este de a construi cu exactitate structura organelor pacientului.

Ce se intampla in timpul unei tomografii in Bucuresti?

Scanarile de tomografie computerizata in Bucuresti nu sunt scumpe. Aceasta inseamna ca o gama mai larga de pacienti il poate accesa.

In timpul unei astfel de inspectii este foarte important sa nu te misti. Este foarte important sa stai culcat pe spate complet. Acesta este un aspect foarte important, deoarece daca nu respectati acest lucru, exista o mare probabilitate sa fiti nevoit sa verificati din nou.

Nu uitati sa nu purtati bijuterii in ziua examinarii, acestea fiind interzise. Ele vor afecta rezultatele. Medicul specialist va va fi alaturi pe toata durata examinarii. Deci nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *