Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Spatii industriale de inchiriat in Bucuresti – cum le gasesti?

Majoritatea persoanelor au experimentat deja anumite situații în ceea ce privește închirierea, fie pentru un apartament în care să locuiască, fie pentru un birou pentru muncă. Închirierea spațiului industrial este însă cu totul diferit. Există factori de luat în considerare care nu se aplică rezidențialului, biroului sau a   altui tip de spațiu.

Cum poate fi ales spatial potrivit pentru nevoile dumneavoastră?

Pe lângă examinarea dimensiunilor pe care se intend anumite spații industriale de închiriat în București, este necesar să vă gândiți și la materialele pătrate înălțimea acestora. Aici înălțimea plafonului devine elemental cel mai important. Dacă trebuie să depozitați produse, cutii sau palete, asigurați-vă că există un spațiu vertical adecvat. Pe de altă parte, dacă nu aveți nevoie de spațiu de stivuire, atunci nu există niciun motiv să plătiți pentru a închiria spațiu cu un plafon înalt.

Oricât de înalt este plafonul, există întotdeauna un etaj jos. Dacă funcționarea depozitului necesită utilizarea de echipamente sau produse grele, atunci trebuie să aflați câtă greutate poate suporta fundația plăcii fără a fi deteriorată. Și din motive evidente, o podea nivelată este foarte importantă dacă urmează să stivuiți articole.

Proprietatea industrială nu este adesea conectată la electricitate fel ca și casele sau  birourile. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că energia electrică de la stâlpii cei mai apropiați este suficientă pentru echipamentele și utilajele de care aveți nevoie pentru a rula. Un inginer electric poate fi angajat pentru a evalua clădirea.

Spațiul industrial este esențial să vină la pachet cu parcare

Desigur, trebuie să existe o parcare adecvată pentru angajați. Dar, de asemenea, parcarea trebuie să fie în măsură să funcționeze în condiții normale. Dacă afacerea dumneavoastră depinde de livrările de tractoare, atunci lotul trebuie să fie suficient de mare pentru ca aceste vehicule să poată manevra. În mod similar, aflați și dacă vehiculele de transport și camioanele pot parca peste noapte, dacă este necesar.

Locația spațiului industrial pe care îl considerați ar trebui evaluată din mai multe perspective. În primul rând, este clădirea într-o apropiere rezonabilă de autostrăzi sau alte legături rutiere? Ar fi avantajoasă o locație în apropierea unui impuls de cale ferată? Cu siguranță doriți să eficientizați recepția și distribuția cât mai mult posibil.

Este spatial pe care urmează să îl închiriați un loc de muncă sigur?

În al doilea rând, cât de convenabilă este locația pentru forța de muncă? Funcționalitatea spațiului ar trebui să fie considerația principală, dar nu reduceți importanța navetelor angajaților atunci când alegeți o locație a depozitului.

Siguranța angajaților  este de cea mai mare importanță. Prin urmare, trebuie să verificați dacă clădirea respectă pe deplin normele actuale și federale de sănătate și siguranță. Securitatea este, de asemenea, importantă. Există un sistem care să vă protejeze echipa și proprietatea? Dacă nu, acesta poate fi ceva de negociat cu proprietarul.

În cele din urmă, este foarte important să citiți cu atenție contractul de închiriere, deoarece un contract de închiriere pentru spațiul industrial nu este unul pentru un magazin sau birou și de asemenea să verificați foarte în detaliu toate mici amănunte ale spațiului.

Material realizat impreuna cu Digital Metrics – Agentie Marketing Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *