Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Somiera 160×200, alegerea perfecta pentru un confort desavarsit in timpul somnului!

In ecuatia confortului din timpul somnului, elementul surpriza care ofera solutii utile in numeroase situatii este somiera 160×200. La fel de importanta ca patul si salteaua pe care dormi, si aceasta piesa de mobilier joaca un rol esential in asigurarea celor mai bune conditii de odihna. Utilizarea sa aduce o multitudine de beneficii sanatatii si asigura o experienta cu adevarat relaxanta si regeneratoare.

Daca iti doresti un confort desavarsit, vrei sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate sau vrei sa scapi de durerile de cap, cele lombare si cele cervicale, opteaza pentru unul dintre modelele acestei game de articole! Perioadele de odihna vor avea astfel un efect maxim in recuperarea fizica si in eliberarea tensiunilor acumulate peste zi.

Daca petreci mult timp in pat din cauza unei afectiuni cu care te confrunti sau ai o persoana draga careia vrei sa ii alini durerile si sa ii readuci starea de bine, somiera 160×200 cm rabatabila, realizata din materiale premium, rezistente si durabile, din oferta www.rame-pat.ro, este cea mai buna solutie. Ai la dispozitie modele fabricate la standarde inalte de calitate, care te vor inspira sa iei cea mai buna decizie. De la variantele actionate manual la cele actionate electric, prin telecomanda, fiecare model vine cu un pachet bogat de functii si elemente revolutionare, pentru ca tu sa te bucuri de un real rasfat.

Articolele din lemn de fag sunt printre cele mai apreciate. Pe langa calitatea lemnului, conceptul in baza caruia sunt fabricate permite adaptarea structurii achizitionate la nevoile personale, fara a influenta persoana care doarme alaturi. Modificarea duritatii lamelelor de sustinere in zona lombara, precum si ridicarea sau coborarea zonei aferente capului si picioarelor contribuie la adoptarea unei pozitii corecte in timpul somnului si la mentinerea unei posturi corporale optime.

Mai mult decat atat, somiera 160×200 electrica, cu telecomanda, iti va aduce in egala masura un lung sir de beneficii in ceea ce priveste usurinta de a manevra intregul sistem. Prin simpla apasare a unui buton, vei putea stabili conditiile de somn sau de odihna dorite.

Articolele medicale, un atu pentru cei care vor sa isi redreseze starea de sanatate

Modelele electrice medicale sunt ideale pentru persoanele care vizeaza un maxim de confort. Caracteristicile lor permit relaxarea in sezut cu usurinta, partea de la cap a structurii putandu-se ridica pana la 85 de grade fata de sol. Cei care, din motive de sanatate, sunt nevoiti sa petreaca mai multa vreme in pat, vor gasi aceasta somiera foarte utila. Modelele electrice sunt compatibile cu saltelele din spuma poliuretanica, memory sau cele cu latex si nu sunt recomandate pentru saltelele cu arcuri.

Somiera 160×200 rabatabila, cu lamele late, este o solutie excelenta pentru supraponderali. Latimea considerabila a lamelelor ofera un plus de rezistenta, dar si elasticitatea necesara pentru sustinere. Utilizatorul beneficiaza astfel de un somn odihnitor, in cele mai bune conditii.

Din gama modelelor cu actionare electrica iti vor atrage atentia si cele dotate in zona dorsala cu o serie de arcuri elastice si rezistente, produse din TPE (cauciuc termoplastic). Aceste elemente se pot inclina la 45 de grade, sporind gradul de confort al produsului. Sistemul de reglaj permite alegerea nivelului de rigiditate al lamelelor in functie de preferinte, iar arcurile sunt pozitionate pe cadru prin amortizoare duble din ABS. Realizate din cele mai bune materiale ale momentului, aceste modele sunt o achizitie inteligenta.

Investeste in somiera 160×200 care raspunde pe deplin cerintelor tale si somnul va fi din nou profund, cu efect vindecator! Dimineata vei avea un tonus admirabil, iar starea de bine te va insoti intreaga zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *