Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Schimba aspectul masinii tale cu ajutorul stickerelor speciale de la Colantari Design

Daca iti doresti sa faci o schimbare in ceea ce priveste aspectul masinii tale, insa ai indoieli cu privire la reusita executiei in cazul unui model mai complicat sau pur si simplu iti doresti o varianta ieftina, stickerele special concepute in acest scop sunt solutia ideala. Dincolo de faptul ca sunt o varianta extrem de versatila ce poate fi aplicata pe orice componenta a masinii, ele dispun si de posibilitatea de a materializa orice model pe care vi-l doriti. Opteaza pentru optiunea de personalizare masini cu ajutorul stickerelor de la Colantari Design si da viata imaginatiei tale.

Decoreaza masina fara limite

Pe site-ul colantaridesign.ro propunem o varietate de modele prestabilite dintre care poti alege in vederea decorarii masinii proprii; de la print-uri clasice, geometrice, tribale, la texte in diverse limbi, desene, etc. Cu toate astea, daca nu te atrage niciunul dintre acestea, exista posibilitatea de a ne trimite o poza cu ceea ce iti doresti sa reprezinte stickerul si noi iti garantam reprezentarea fidela a imaginii primite. Tot tu stabilesti dimensiunile, culorile utilizate, forma si pozitionarea lui, noi ocupandu-ne strict de aspectele tehnice.

Nu-ti face griji cu privire la lipirea lui. Ne ocupam noi!

In functie de cat de mare este rezultatul final, poti alege sa il aplici chiar tu, sau pentru o siguranta cat ridicata mare, o vom realiza noi. Fie ca esti dispus sa vii la sediul nostru din Bucuresti, fie soliciti ca o echipa sa se deplaseze la domiciliul tau, noi garantam calitatea desavarsita a lucarii si rezistenta sporita in timp.

Beneficiaza de cele mai bune preturi doar la Colantari Design

Personalizarea masinilor prin intermediul stickerelor nu este doar o alternativa extrem de versatila si rapida, ci si una ieftina. Asadar nu va fi nevoie sa acordati niste sume impresionante pentru a avea parte de o schimbare a aspectului automobilului pe care il detineti. La Colantari design, preturile se incadreaza intr-un interval de la 8 pana la maxim 169 de lei si se stabileste in functie de dimensiunea si complexitatea modelului. Pentru acele modele personalizate dupa imagini proprii, se va stabili o oferta unica, a carei valoare nu va fi cu mult peste cele mentionate.

Livram oriunde in tara

Pentru ca ne dorim sa asiguram posibilitatea infrumusetarii tuturor masinilor din Romania, am implementat si optiunea de livrare. Asadar, indiferent in ce oras locuiti, noi va vom bucura cu produsele noastre inedite. Asiguram transport in cel mai scurt timp, prin curier rapid, direct la usa, urmand ca aceasta sa ajunga in aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii.

Cu ajutorul Colantari Design poti acum sa te bucuri de o noua fata a masinii tale ori de cate ori iti doresti o schimbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *