Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Scapa de stres cu pictura pe numere

Multi dintre noi suntem atat de prinsi de stresul zilnic al vietii noastre, incat uitam sa incetinim, sa ne relaxam si sa ne luam ceva timp pentru minte, corp si suflet. Exista multe modalitati prin care putem face acest lucru si una dintre ele este pictura. Cum pictura pe numere te poate elibera de stres si te poate ajuta sa te relaxezi?

Foarte simplu: pictura este considerata o modalitate dovedita si eficienta de reducere a stresului si a problemelor legate de stres, cum ar fi anxietatea, depresia si alte presiuni socio-culturale.

Scoate stresul din viata ta

Atunci cand desenam picturi pe numere creierul nostru se angajeaza pe deplin in aceasta activitate si ne ajuta sa eliberam acumularile emotionale negative din mintea noastra. Aceasta poate fi o modalitate excelenta de a elimina vechile noastre emotii legate de anumite experiente mai putin placute din trecut. Acest lucru ar putea ajuta, de asemenea, in tratarea simptomelor stresului post-traumatic.

Picturi numere ne pot oferi acea stare de bine cand faci ceea ce iti place. Si nu trebuie neaparat sa fii talentat in pictura. Ideea e sa pictezi pe numere si sa savurezi momentul fara nici o graba.

Desenezi impreuna cu copiii

Daca doresti sa profiti de timpul liber si sa petrecei timp de calitate in familie, poti picta alaturi de copilul tau. Aceasta reprezinta o modalitate de conexiune si alianta cu copilul pe care o poti practica cat de des doresti.

Gasesti inspiratie si liniste prin pictura

Cercetarile arata ca atunci cand ne angajam sa pictam, creierul nostru inceteaza a prelucra probleme zilnice si ganduri negative. In schimb, se concentreaza asupra sarcinii la indemana si se relaxeaza. Acest lucru ajuta la eliberarea serotoninei si totodata la eliberarea stresului.

Pictarea unei imagini sau realizarea unui desen, ne face sa apreciem mai mult frumusetea din natura si lucrurile care ne inconjoara. Cu fiecare culoare explorata putem gasi noi solutii si inspiratii. Ne putem gasi echilibrul sufletesc si dorinta de a face ca lucrurile sa se petreaca intr-o stare pasnica in viata noastra. Acest lucru are efecte meditative asupra mintii si ne insufla rabdare, alaturi de concentrare asupra momentului prezent, cu viziuni clare pentru viitor.

Acum ca stii cat este de benefic sa pictezi singur sau impreuna cu copiii, poti comanda un kit de pictura pe numere de pe Daretopaint.ro si patrunde in lumea magica a frumosului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *