Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Scanarea laser 3D – ajutor de baza in constructii

In demararea lucrarilor de reabilitate pentru orice tip de constructie, indiferent de amploarea sa, se impune realizarea unui proiect de lucru. In acest sens, creionarea unor schite cat mai exacte, la milimetru, poate influenta reusita constructiei. Pentru o precizie cat mai mare din acest punct de vedere, specialistii recomanda utilizarea pe cat posibil al scanarii laser 3D, deoarece genereaza rezultate intr-un timp foarte scurt.

Alege echipa Eurosurvey si te bucuri de cele mai bune servicii de scanare laser 3D!

De ce sa optezi pentru serviciile Eurosurvey?

Suntem o companie ce activeaza in domeniu de peste 14 ani, timp in care am contribuit la numeroase proiecte de constructii din tara. Am fost parteneri in ridicarea unor hoteluri, cladiri industriale si comerciale, precum si complexe rezidentiale importante. Aceste aspecte ne fac sa fim o alegere potrivita pentru a completa planul de lucru pentru orice tip de constructii.

Cum te poate ajuta scanarea laser in activitatea ta?

Sunt o multitudine de situatii in care scanarea laser 3D ar putea reprezenta cea mai eficienta metoda de a obtine datele necesare desfasurarii anumitor activitati. Printre acestea, cel mai adesea se regasesc generarea de planuri necesare pentru realizarea lucrarilor de cadastru si intabulare (sectiuni orizontale/relevee interioare 2D), de reabilitare (fatade, sectiuni transversale si orizontale) sau chiar in procesele de amenajare si organizare interioara.

De asemenea, se pot obtine sectiuni transversale si longitudinale care pot fi folosite drept suport practic pentru arhitecti si nu numai, in creionarea unui plan de reamenajare si in determinarea grosimii elementelor de structura. Pe aceasta cale se poate stabili in prealabil planul de lucru si o estimare corecta a costurilor aferente.

Nu in ultimul rand, pot fi generate anumite simulari tridimensionale (modelare 3D) ale modului in care va arata proiectul in stadiul final, precum si generarea unui DTM (digital terrain model – model digital al terenului) pentru transpunerea constructiei viitoare pe terenul din realitate.

In principiu, scanarea laser furnizeaza acele informatii esentiale pentru ca arhitectii, proiectantii, inginerii sa iti poata indeplini cu succes atributiile din cadrul unui proiect.

Costuri personalizate pentru fiecare interventie

 Am reusit sa propunem solutii eficiente si accesibile pentru toti clientii nostri si am pus bazele unor relatii de colaborare de lunga durata, bazate pe incredere si transparenta. Alege serviciile Eurosurvey si te asiguri ca proiectul tau are toate sansele de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *