Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Rochie mulată de zi cu șiret tip corset

Tuturor ne plac hainele. Și tuturor ne place să ne răsfățăm din când în când cu câte-o sesiune de shopping, mai ales dacă hainele care ne plac sunt și la reducere. Elesi.ro îți oferă haine de dama la moda cu preturi promoționale. Dacă și tu ești în căutare de reduceri, poți intra pe site-ul următor cu reduceri haine damă, pentru a achiziționa haine frumoase, dar și accesibile ca preț.

Doamnele și domnișoarele se bucură de cea mai mare diversitate de haine existente pe piață. Însă dintre toate tipurile și modelele de haine de damă existente, rochiile sunt – parcă – printre cele mai îndrăgite. Acest lucru se întâmplă deoarece – comparativ cu alte tipuri de haine de damă – acestea reușesc cel mai bine să evidențieze feminitatea, frumusețea și senzualitatea unei femei. Și pentru că știm că și tu îndrăgești rochiile și îți place să le porți de fiecare dată când ai ocazia, ne-am propus să îți prezentăm o rochie mulată de zi, demnă de o adevărată fashionistă.

Îți prezentăm această rochie de damă casual, în nuanța gri uni și cu mâneci lungi. Nuanța în care a fost realizată, conferă acestei rochii un aer aparent simplu, dar care se evidențiază prin simplitate și bun gust. De asemenea, datorită mânecilor lungi, aceasta poate fi purtată atât în sezonul cald (eventual seara sau în zilele mai răcoroase), cât și în anotimpul ploios. Croiala rochiei este una mulată, pentru a pune accent pe siluetă și pentru a evidenția trăsăturile fizice. De asemenea, aceasta este o rochie mini. Astfel, dacă o vei purta, de exemplu, cu un dres subțire negru, vei obține un efect superb de picioare alungite și frumoase.  În plus, acestei rochii i-a fost adăugat un detaliu care o face și mai mult să iasă în evidență. Șiretul prezent în parte din față a rochiei creează iluzia unui corset, ceea ce face rochia să pară mult mai interesantă și inedită. Chiar dacă este o rochie scurtă, aceasta nu este deloc indecentă, dimpotrivă, te poate ajuta să obții un look casual stilat și decent, dar și senzual si atrăgător, în același timp.

Așadar poartă această rochie superbă mulată de zi , precum și alte rochii casual sau rochii elegante, de câte ori ai ocazia, pentru a-ți pune în valoare feminitatea și frumusețea naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *