Cluj News

Stiri online din Cluj

Relansarea turismul în România în perioada post-pandemie

Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante sectoare de activitate pentru multe dintre țările europene. Atât Spania, cât și Portugalia, Grecia și Italia se bazează, din punct de vedere economic, pe turism. În criza declanșată de virusul Covid-19, acest sector a fost puternic afectat. Oamenii sunt mult mai puțin deschiși către petrecerea concediilor în străinătate, iar restricțiile din țară limitează, într-o măsură destul de mare, posibilitatea de mișcare.

Din fericire însă, criza cauzată de pandemie poate reprezenta o relansare în ceea ce privește turismul românesc. Multe dintre firmele din țara noastră pot înregistra o cifră de afaceri mai mare la finalul anului, în cazul în care acestea pun la dispoziție clienților totalitatea cerințelor și elementelor specificate în lege. Nu doar hotelurile, cât și terasele și litoralul vor putea găzdui un număr mare de turiști.

Cum te poți deplasa pe teritoriul României în siguranță în concediu?

Pe lângă mijloacele de transport în comun care încep să fie din ce în ce mai uzitate (respectând normele impuse de lege), mașinile reprezintă alegerea cea mai populară în rândul familiilor, prietenilor și a cuplurilor care își doresc să petreacă timp împreună. Spre exemplu, poți beneficia de o mașină de calitate de la o firmă de închirieri auto, cum este West Rent a Car din Timișoara. Aceasta îți este pusă la dispoziție chiar de la aeroport, în condițiile în care îți dorești acest lucru. În urma completării solicitării, vei fi așteptat de un angajat cu o pancartă pe care va fi scris numele tău. Alături de el, vei completa și semna contractul, urmând ca mașina să intre în posesia ta (în regim de închiriere).

În ceea ce privește costurile, acestea încep de la 16 euro pe zi, în care sunt incluse TVA-ul și taxele aferente. Poți să beneficiezi de mașină chiar și fără un card de credit. Autoturismul dorit este ales în funcție de preferințele clientului, precum și de activitatea pe care acesta o va întreprinde.

West Rent a Car din Timișoara pune la dispoziție și autoturisme pentru închiriere pe o perioadă mai lungă de timp, precum sunt călătoriile și drumețiile.

Care sunt cele mai sigure locuri în care să mergi în concediu?

Dat fiind faptul că zborurile internaționale vor mai fi afectate o perioadă de timp, turismul național rămâne cea mai sigură opțiune pentru a avea parte de un concediu pe cinste. Te poți bucura de peisaje mirobolante, alături de servire de cea mai înaltă calitate, căutând păreri avizate despre localurile pe care le iei în considerare. Astfel, vacanța cu familia va fi atât sigură, cât și relaxantă pentru fiecare membru. Iar în ceea ce privește costurile, este de la sine înțeles că vei face economii măricele dacă alegi să îți petreci concediul pe teritoriul României.

Relansarea turismului în România este pe cât de posibil, pe atât de tangibil. Nimic nu se compară cu o vacanță în natură, pentru care străinii sunt obișnuiți să plătească sume considerabile!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *