Cluj News

Stiri online din Cluj

Prin ce se deosebeste un frigider de bauturi profesional de unul obisnuit?

frigider bauturi

Nu exista nici macar un singur restaurant, bar, cafenea sau cofetarie care sa nu foloseasca un frigider de bauturi profesional, atunci cand exista posibilitatea de a alege intre un astfel de echipament si unul normal. Aceasta optiune este deplin justificata, deoarece ofera o multitudine de avantaje.

In primul rand, depozitarea in cele mai bune conditii prelungeste termenul de valabilitate al lichidelor, astfel incat risipa este mult redusa si se realizeaza economii importante.

In al doilea rand, un frigider bauturi, disponibil si in oferta Fresco Expert, are si o functie estetica, deoarece indeplineste si rolul unei vitrine in care clientii pot sa vada, frumos aranjate, toate tipurile de bauturi pe care le pot cumpara. Exista, in acest sens, numeroase studii de marketing care demonstreaza ca o prezentare inspirata a produselor creste considerabil vanzarile.

Ce caracteristici conteaza la cumpararea unui frigider pentru bauturi?

Pastrarea produselor la temperatura ideala pentru servire reprezinta cea mai importanta functie a unui astfel de echipament. La un modul bar refrigerat temperatura inferioara, respectiv superioara sunt de minus 2, respectiv plus 8 grade Celsius. La randul sau, un frigider bauturi pentru bar are o temperatura de lucru cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius.

Capacitatea de depozitare reprezinta un alt criteriu fundamental, de care trebuie sa tineti cont, la cumparare. In calitate de patron sau de administrator, cunoasteti, fara indoiala, necesitatile unitatii pe care o conduceti si, in functie de ea, veti achizitiona produsul potrivit, cu o capacitate de depozitare care poate sa varieze de la putin peste 100 de litri pana la 500 de litri.

Dimensiunile echipamentului sunt la fel de importante, deoarece este nevoie sa se incadreze cat mai bine in spatiul pe care il aveti la dispozitie. Formele pot fi, la randul lor, diferite, alegerea fiind determinata inclusiv de criterii de natura estetica. In general, lungimea poate sa varieze cel mai mult, intre 600 si 1 350 de milimetri, latimea fiind situata, de regula, in jurul valorii de 520 de milimetri, iar inaltimea in jurul cifrei de 900-920 de milimetri.

Produse recomandate

Fresco Expert, compania care sustine excelenta in domeniul HoReCa de mai bine de un sfert de secol, are o oferta variata de frigidere pentru bauturi. Puteti alege, de exemplu, la pretul de numai 2 123 de lei plus TVA, un frigider cu o usa de sticla si capacitatea de 133 de litri, ideal pentru unitatile care nu au un flux mare de clienti. Temperatura de lucru este cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius, iar produsul are urmatoarele dimensiuni nete: 600 de milimetri lungime, 520 de milimetri latime si 900 de centimetri inaltime.

Puteti achizitiona, de asemenea, un frigider de bauturi pentru bar prevazut cu 3 usi de sticla glisante, cu capacitatea de 320 de litri, potrivit pentru necesitati superioare de depozitare. Temperatura de functionare este cuprinsa, de asemenea, intre 1 si 10 grade Celsius. Lungimea este de 1 350 de milimetri, latimea de 520 de milimetri, iar inaltimea de 900 de milimetri. Este disponibil la pretul de 3 613 lei.

Pentru a analiza mai multe oferte de frigider pentru bauturi, vizitati magazinul online Fresco.ro! Veti gasi produse de cea mai buna calitate, care vor contribui din plin la succesul afacerii dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *