Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Prima oara cand faci un RMN? Nu trebuie sa te ingrijorezi!

Examinarea RMN este o procedura eficienta, neinvaziva si iradianta pentru a oferi diagnosticul corect. Tot mai multi specialisti aleg sa foloseasca aceasta metoda pentru a pune un diagnostic datorita rezultatelor clare si corecte pe care le ofera. Daca urmeaza sa faci pentru prima oara aceasta examinare, nu te ingrijora! Procedura nu este dureroasa si nici de lunga durata, dar mai multe detalii ti-am pregatit in randurile urmatoare!

Ce presupune examinarea RMN si cum ne pregatim pentru aceasta?

rmn

Metoda RMN presupune un camp magnetic de radiofrecventa prin intermediulc arora se pot vedea diverse tesuturi si organe din corpul uman. Metoda mai este cunoscuta si sub numele de rezonanta megnetica nucleara, fiind o tehnica descoperita in 1944 de Isidor Rabi. Daca substanta de contrast este aplicata, rezultatele vor fi mult mai clare si vizibile.

Cercetarea RMN se poate efectua in cadrul Clinicilor Medicale Romgermed la cele mai inalte standarde, fiind o procedura de inalta perfomanta. Aceasta se recomanda in cazul in care medicul specialist doreste sa observe daca pacientul sufera de vreo boala ale cailor respiratorii, musculo-scheletice, ale organelor genitale, ale sistemului circulator sau ale bolilor nervoase.

Este o procedura dureroasa?

Examinarea se poate face atat asupra intregului corp, cat si a unei singure parti, iar intreaga operatiune dureaza aproximativ 15 minute. Desigur, durata examinarii depinde foarte mult si de tipul de examinare efectuat.

Nu este o procedura dureroasa, astfel ca pacientii nu au de ce sa iti faci griji inainte de a incepe procedura. Personalul medical va fi permanent langa pacient si ii va oferi ajutorul necesar de care are nevoie.

Nu stii unde poti efectua o astfel de procedura GRATUIT?

In cadrul Clinicilor Medicale Romgermed poti beneficia de aceasta examinare chiar si GRATUIT cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist. Nu vei simti nicio durere pentru ca clinica se bucura de echipament modern, aflat la cele mai inalte standarde si conform cu cerintele.

Vei beneficia de o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in spate care va fi alaturi la fiecare pas! Nu ezita sa iti faci o programare chiar acum. Ne poti contacta online sau telefonic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *