Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Modul educațional pentru preșcolari, zilnic la Jim Jam

Serialele Să învățăm cu Timmy, Să ghicim cu Jess!, Ham Ham, Piu şi Dave, în program

București, 24 septembrie. În a doua parte a lunii septembrie, Jim Jam își intensifică activitatea didactică, programând seriale educative pentru micii telespectatori.

Modulul educațional pentru preșcolari este compus din trei seriale ai căror protagoniști vor fi partenerii de învățare ai celor mici. Astfel, serialele Să învățăm cu Timmy/Learning Time With Timmy, Să ghicim cu Jess!/Guess With Jess și Ham Ham, Piu şi Dave/Ruff Ruff, Tweet and Dave vor fi difuzate unele după altele zilnic, de la orele 10 și – în reluare – de la ora 14.

În fiecare episod al serialului Learning Time With Timmy, oița isteață Timmy își invită telespectatorii  să  învețe cuvinte noi și să o însoțească în diverse activități, serialul fiind conceput în parteneriat cu Consiliul Britanic, expert de nivel global în predarea limbii engleze.

Jess, pisica din serialul Postman Pat, și prietenii săi caută răspunsuri la întrebări din știință și natură, încurajând copiii să învețe despre lumea din jurul lor în serialul Guess With Jess. Un serial dedicat învățării, cu o structură de tipul „întreabă, încearcă, găsește soluția”, ce stimulează gândirea creativă. Publicul-țintă al acestui serial sunt copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani. În fiecare episod al Ruff Ruff, Tweet and Dave, personajele Ham-Ham, Piu și Dave sunt chemate de Hamsterul Pălăriuţă pentru a merge în aventuri cu el. De cateva ori in fiecare episod, Pălăriuță va pune o intrebare. Cele trei personaje de titlu vor da răspunsurile lor, dar numai unul dintre ele este corect. Pălăriuță întreabă apoi telespectatorii care din cele trei au răspuns corect la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *