Cluj News

Stiri online din Cluj

Lupta impotriva virusurilor incepe de la alegerea celor mai buni dezinfectanti pentru maini

Dezinfectarea constanta a mainilor este fundamentala pentru o buna stare de sanatate. O igiena necorespunzatoare este chiar mai periculoasa pentru organism decat un regim de viata sedentar sau decat obiceiuri alimentare gresite, deoarece virusurile si bacteriile pot sa transmita boli extrem de repede.

Pe langa coronavirusul despre care s-a vorbit atat de mult incepand de anul trecut, exista si alte afectiuni cu care te poti alege tocmai din cauza microorganismelor transmise prin intermediul mainilor necuratate corespunzator. Astfel de afectiuni sunt gripa, pneumonia si hepatita virala A.

Cunoscand toate aceste lucruri, iti este mai usor sa intelegi importanta alegerii celor mai buni dezinfectanti maini. Care sunt conditiile pe care trebuie sa ii indeplineasca, pentru a-ti oferi garantia unei protectii desavarsite?

Cum te convingi de eficienta produselor?

Principalul criteriu, atunci cand cumperi dezinfectanti pentru maini, se refera la eficienta. Scopul fundamental pentru care au fost creati este sa elimine virusurile si orice tip de microorganisme care ar putea sa iti afecteze starea de sanatate. In acest scop, este necesar sa contina alcool etilic in proportie de cel putin 70%.

Magazinul online https://www.dezinfectanti.ro/ ofera spre vanzare produse cu un efect biocid garantat, care contin alcool etilic in proportie de 80%. Ele au fost testate si avizate atat in laboratoare internationale, cat si romanesti. Eficienta acestora in lupta cu microbii patogeni beneficiaza de certificarea Ministerului Apararii Nationale din Romania, prin intermediul unei institutii prestigioase: Institutul National de Cercetare si Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

Alte detalii care fac diferenta

Timpul de eliminare a microorganismelor reprezinta un alt element in functie de care poti face diferenta intre diferitii dezinfectanti pentru maini. Daca trebuie sa astepti minute intregi pentru a-si face treaba, atunci devin inutili. Preferabile sunt, bineinteles, produsele a caror actiune se realizeaza in cel mult o jumatate de minut.

Solutiile oferite de magazinul online Dezinfectanti.ro indeplinesc si acest criteriu esential. In 30 de secunde, toti agenti patogeni sunt eliminati, astfel ca apoi iti vei putea relua activitatea in deplina siguranta, fara sa te mai temi pentru propria stare de sanatate.

Cantitatea conteaza!

In functie de locul in care te afli, ai nevoie de recipiente diferite. Astfel, in zilele in care trebuie sa mergi in multe locuri publice, ai nevoie de dezinfectanti pentru maini pe care sa ii poti transporta usor, chiar si intr-o geanta de mici dimensiuni. In astfel de situatii, este recomandata sticluta de 50 de mililitri, disponibila la un pret de numai 9 lei. Dotata cu un sprayer performant, permite nu numai transportul, ci si aplicarea cu maxima eficienta.

Cand iesi din supermarket sau dintr-o institutie publica, poate preferi sa iti igienizezi mainile atunci cand te-ai urcat in masina. In acest scop, poti folosi recipientul de 500 de mililitri, disponibil la pretul de 35 de lei. Are un efect levuricid, fungicid si virucid garantat si, la fel ca celelalte produse, are nevoie de numai 30 de secunde pentru a actiona eficient!

Daca esti proprietarul unui magazin, al unui cabinet sau al unui salon, iti va fi de real folos o canistra de 5 litri, cu robinet incorporat. Disponibila la 250 de lei, ofera cel mai bun raport calitate-pret dintre toti dezinfectantii maini existenti pe piata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *