Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

La SYNLAB poti face un test PCR foarte rapid la un super pret

Chiar daca au trecut aproape doi ani de la inceputul pandemiei, totusi trebuie sa ne protejam si sa ne asiguram ca evitam sa interactionam cu ceilalti atunci cand ne confruntam cu simptome specifice virusului. Efectuarea unui test PCR ramane cea mai sigura optiune pentru a verifica daca suntem infectati.

De ce este important sa faceti un test PCR daca aveti simptome specifice de Covid-19?

test pcr

Simptomele specifice ale infectiei cu virusul Covid-19 sunt: ​​pierderea gustului si a mirosului, febra, tuse uscata si dureri musculare si de cap. Desi un test PCR este cea mai sigura optiune pentru a verifica virusul in corpul tau, poti, de asemenea, sa-ti suni medicul de familie pentru a descrie cum te simti acum. Un specialist este singurul care te va indruma in continuare si te va sfatui asupra tratamentului potrivit in functie de starea ta.

Avand in vedere ca suntem intr-o perioada rece si diferenta de temperatura este in crestere, corpurile noastre pot deveni desensibilizate si risca o simpla raceala sau gripa sezoniera. Cu toate acestea, pe baza activitatilor dumneavoastra anterioare si a simptomelor pe care le aveti, medicul dumneavoastra va poate recomanda un test PCR.

De ce este aceasta metoda de diagnosticare cea mai fiabila?

Testele PCR fac parte din biologia moleculara si sunt capabile sa identifice milioane de molecule de ADN intr-o perioada foarte scurta de timp. Metoda asa cum o cunoastem astazi este unul dintre cele mai dezvoltate instrumente de diagnosticare a bolii, descoperita in timpul investigatiilor criminalistice.

Acuratetea si precizia oferite de dispozitiv sunt principalele aspecte ale dispozitivului recomandat de medici sa efectueze atunci cand un pacient este simptomatic. Procesul de colectare are doua etape separate, extractia si PCR. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, pacientii sunt sfatuiti sa nu manance sau sa bea inainte de a efectua.

Desigur, exista mai multe tipuri de teste, dar efectuarea unui test PCR va garanta un nivel foarte ridicat de precizie, iar repetarea unui alt test nu este recomandata. Indiferent de metoda pe care o alegeti, va asteptam la Centrul de Testare Synlab! Rezerva acum o programare online sau telefonic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *