Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Închiriază o mașină pentru a merge la cumpărături

Fără mașină, să mergi la cumpărături pentru a lua o pâine este în regulă. În oraș există numeroase posibilități de transport în comun însă, să cari cu autobuzul sau cu tramvaiul plasele cu cumpărături poate fi o adevărată provocare. Ce zici de car sharing? Ai nevoie de doar cinci minute pentru a înțelege cum funcționează. Astfel, dacă ai nevoie de închiriere auto pentru a face cumpărături mai mari, car sharing poate fi soluția ideală.

Să închiriezi o mașină doar pentru a face cumpărături? De ce nu?

Timpurile se schimbă, serviciu de închiriere auto se schimbă și el, se democratizează și se modernizează. Închirierea unei mașini doar pentru a face cumpărături devine o realitate. Internetul este cel care a contribuit la dezvoltarea și la popularitatea conceptului de car sharing. În alte țări, conceptul a început să se dezvolte încă din 2010 în timp ce la noi încă este un concept relativ recent, încă mai sunt persoane care nu știu ce înseamnă car sharing și care sunt numeroasle sale beneficii.

Car sharing este un serviciu deosebit de simplu. Proprietarii de mașini, prin intermediul unei platforme sau aplicații, le propun persoanelor care nu dețin o mașină personală să folosească mașina lor contra unei taxe pe o anumită perioadă de timp.

Car sharing nu presupune niciun risc. Actorii principali din spatele acestui concept au companii de asigurare care au conceput contracte speciale pentru serviciile oferite. În cazul unui accident, vei plăti doar costurile de reparații. Pentru restul, nu ești responsabil dinpunct de vedere financiar, compania de asigurări și platforma se ocupă de tot. Astfel, dacă ai nevoie de închiriere autoturism Cluj nu trebuie să eziți să apelezi la car sharing.

Poți găsi orice tip de mașină. De la Renault Clio la Golf, la autoutiliatre. Să închiriezi o mașină pentru a face cumpăătruri este ocazia perfectă de a încerca un model preferat de mașină, pe care ți-ai dorit de mai multă vreme să îl conduci însă nu ai avut ocazia. Car sharing este o formulă practică de a testa mașini înaunte de cumpărarea propriu-zisă. Dar de combustibil, cine se ocupă? Prețul carburantului nu este inclus în taxa de închiriere. Astfel, trebuie să știi că a închiria o mașină pentru cumpărături înseamnă să o restitui mașina cu același nivel de carburant cu care ai primit-o de la proprietar. Un lucru care este avantajos pentru propreietar, nu pentru tine. A închiria o mașină penttru cumpărături înseamnă că poți cumpăra o mașină de spălat fără să mai cauți transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *