Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Încearcă mai multe tipuri de rochii de mireasă

Este important să înțelegi ce forme preferi pe propriul tău corp. Unele mirese descoperă că, atât rochiile de zi cu zi se potrivesc cu rochia de mireasă tocmai aleasă. În schimb alte viitoare mirese descoperă tocmai inversul. Nu știi niciodată ce te va face să te îndrăgostești. Încerca mai multe forme la magazin pentru a vedea care forme și stiluri se potrivesc cel mai bine tipului tău de corp. Ar putea părea diferit pe Instagram sau într-o fotografie modificată a unui model care poartă o rochie mireasă. Nu trebuie să lași acest lucru să te bulverseze.

Cum îți poți crea propria rochie de mireasă

Dacă te gândești să îți proiectezi propria rochie de mireasă, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi și pe care altfel nu le-ai fi știut. Orice ai putea crede că este realizabil dacă lucrezi cu croitorul potrivit. Abilitatea de a fi inspirat este crucială. Mai întâi ar trebui să strângi fotografii și idei pe care le-ai explorat online cu componentele pe care le adori, cum ar fi culorile materialelor, dantela, detaliile decolteului și silueta rochiei. Pentru a vedea întreaga imagine trebuie să faci un desen.

Cum să stai departe de regretul rochiei de mireasă

Femeile își exprimă adesea remușcări față de rochiile lor de mireasă. Iată cum să stai departe de el. Fii realistă în așteptările tale. Când vine vorba de rochii mireasă ieftine, miresele au adesea capul în nori. Evident, cu toții ne dorim o rochie de bal disco aurită care să explodeze artificii la nuntă. Cu toate acestea, este puțin probabil să găsesti una la un comerciant de rochii de mireasă convenționale. Dacă ținutele pe care le încerci sunt doar rochii nu fi dezamăgita. Fi deschisă la multe posibilități de design.

Palpitațiile inimii și emoțiile de dezamăgire sunt câteva dintre simptomele regretului rochiei de mireasă, cum ar fi evitarea de a discuta subiectul și refuzul de a o încerca. Vânzătoarea a fost îndrăgostită de ținuta ta. Mama ta adoră ținuta pe care o purtai, iar tu trebuie să previi dezamăgirea rochiei de mireasă și să te simți ca o prințesă în ziua ta specială.

Ți-ai dorit o rochie de prințesă de când erai mică, dar când o încerci în dressingul de la boutique, pur și simplu nu este potrivită. Acceptarea pierderii și încercarea din nou este o practică bună. Poate că rochia pe care ai ales-o are mâneci lungi, un fund cu coadă de pește sau o centură largă de catifea mov pe care ți-o doreai cu ardoare. Lucrurile nu decurg întotdeauna așa cum ai plănuit, dar asta nu înseamnă că totul este un eșec. Respectați planul de cheltuieli, stabilind un buget pentru rochia de mireasă și nu proba rochii care depășesc suma destinată rochiei. Ținuta ta este importantă, dar nu este cel mai important aspect al zilei, pentru că nu ar fi nuntă și nu ar fi nevoie de o rochie de mireasă dacă tu și soțul tău nu te-ai iubi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *