Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Implantologia dentara – cea mai eficienta metoda de restaurare a zambetului

Zambetul este cel mai chic accesoriu pe care il poate purta cineva, iar o dantura sanatoasa este cu atat mai mult esentiala in viata unei persoane. 

Sanatatea danturii este primordiala, iar vizitele regulate la dentist pot impiedica evolutia anumitor probleme neplacute, insa in cazuri extreme, cand lipsa unuia sau mai multor dinti impiedica afisarea unui zambet complet, medicul stomatolog recomanda o interventie revolutionara – implantul.

In cadrul clinicii Dental Elite, medicii profesionisti promit calitate premium, iar printre multitudinea de servicii oferite, implantul dentar ramane una dintre cele mai apreciate interventii, cand vine vorba de restaurarea danturii.

Care sunt serviciile promise de Dental Elite, in ceea ce priveste implantul dentar

Ideea fixarii unui implant dentar poate genera scepticism in randul pacientilor, insa pe cat de coplesitoare poate parea descrierea interventiei, pe atat de usoara si de sigura este. 

Clinica Dental Elite promite servicii premium si oferte atractive in ceea ce priveste aceasta operatie, garantand aspecte esentiale, precum expertiza vasta, aparatura performanta, igiena si empatie din partea cadrelor medicale.

Fixarea implantului dentar presupune inlocuirea radacinii naturale, urmand ca mai apoi sa se efectueze tratamentul necesar inlocuirii dintelui sau dintilor, in functie de nevoile pacientului. Aceasta procedura dureaza, in mod normal, cateva luni de zile, insa in cadrul clinicii deja mentionate, tot procesul poate fi efectuat in doar 24 de ore.

Rapiditatea efectuarii unei asemenea operatiuni este destul de rara, de aceea nu toate clinicile de profil sunt dispuse sa indeplineasca aceasta cerinta, insa intr-o clinica profesionala, toate dorintele sunt indeplinite, in termenii necesari de siguranta, interventiile fiind supravegheate de un personal capabil si experimentat.

De ce alegerea serviciilor stomatologice, in cadrul clinicii Dental Elite

Clinica Dental Elite este una dintre cele mai profesionale alternative, atunci cand o persoana este in cautarea celei mai bune variante in ceea ce priveste serviciile stomatologice de calitate, care include pe langa implantologie, multe alte ramuri.

Asadar, daca este necesar, bineinteles, in urma discutiei cu medicul, inaintea prinderii unui implant dentar, la clinica mentionata, se pot efectua si alte servicii, din domenii, precum: ortodontie, endodontie, radiologie si multe altele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *