Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ilisio.ro | Bijuterii din Arborele Vieții

Pe lângă faptul că este la modă, Arborele Vieții este un simbol foarte puternic. Se crede că forma geometrică sacră a Arborului Vieții emite energie și vibrații pozitive, făcându-l un adevărat farmec de noroc. Are un impact revitalizant asupra corpului și minții și este un aducător de dragoste, noroc, protecție și sănătate atunci când este purtat ca o bijuterie frumoasă și delicată, cum ar fi în pandantivele Arborele Vieții. Arborele vieții este opțiunea ideală dacă ești în căutarea unui cadou autentic.

Femeile iubesc colierul pomul vieții pentru că este perfect pentru purtarea de zi cu zi și radiază energie pozitivă. Poate fi găsit într-o pereche de cercei lungi cu pietre fine și minunate și cu metale în aur gri, galben sau aur roz.

Copacul Vieții, un arbore mare și important

Arborele Vieții, care simbolizează puterea vieții și începuturile sale, se distinge prin rădăcinile sale extinse care se extind până departe în pământ și ramurile sale largi care se înalță maiestuos spre cer pentru a stabili un echilibru perfect între lumile pământului și cerului. Acest copac magnific este o reprezentare a eternității și este strâns legat de toate celelalte ființe și de lumea naturală. Este o icoană spirituală care este plină de sens și binecuvântată cu o putere enormă.

Ce înseamnă

Enigmaticul Arborele Vieții a atras multă vreme oamenii și a jucat un rol semnificativ în istoria omenirii. Este o emblemă omniprezentă și veșnică care apare în mai multe culturi, narațiuni și opere literare. În zilele noastre, este foarte obișnuit să vezi acest farmec norocos reprezentat, în special sub formă de sculpturi, decor pentru casă sau bijuterii Copacul Vieții. De fapt, nu este neobișnuit să vezi doamne care se accesorizează cu un minunat colier argintiu Arborele vieții pentru a-și accentua decolteul sau o brățară de argint delicată pentru a adăuga o notă frumoasă de eleganță.

Un semn norocos

Colierul din pomul vieții nu este doar elegant și atractiv, dar emană și energie pozitivă. Dacă doriți să oferiți soțului, prietenului, membrului familiei sau unei persoane dragi un cadou neobișnuit cu un scop semnificativ, acest simbol de noroc este potrivit. Energia și puterea sa de noroc vor oferi siguranță, adorație și sănătate bună, indiferent dacă ia forma unui colier de argint, brățară, colier lung sau o pereche minunată de cercei agățați.

Ce simbolizează Copacul Vieții

Un simbol puternic

Arborele vieții reprezintă apariția atât a vieții fizice, cât și a vieții spirituale și coexistența armonioasă a cerului și pământului. Ramurile și frunzele sale ajung în sus, spre cer, în timp ce rădăcinile se extind până în jos în pământ. Este o reflectare a fiecăruia dintre noi. Incepând cu momentul nașterii, ne formăm rădăcinile, credințele și sentimentele și, pe măsură ce ne maturizăm, dobândim înțelepciune, care ne face statornici, trunchi, permițându-ne să ne atingem scopurile care sunt ramuri și frunziș. Există o serie de interpretări religioase diferite asupra arborelui vieții.

Face aluzie la grădina Edenului, unde Adam și Eva au mâncat din pomul cunoașterii binelui și a răului și este văzută ca un simbol al nemuririi și al vieții veșnice în creștinism. Mulți copaci, precum pomul cunoașterii și pomul vieții, ambii care apar ca embleme în cartea Genezei, se presupune că au fost plantați acolo de Dumnezeu.

Poze realizate de fotograf profesionist Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *