Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Iata cum se securizeaza un dulap metalic pentru substante periculoase!

dulap metalic
dulap metalic

Depozitarea substantelor chimice si toxice reprezinta o responsabilitate majora. Din moment ce situatia in care acestea ar ajunge pe mana persoanelor nepotrivite se poate dovedi extrem de periculoasa, este esential sa iei toate masurile necesare pentru a evita astfel de accidente.

Astfel, una dintre cele mai bune solutii la care pot apela cei din domeniu este reprezentata de utilizarea unui dulap metalic de la www.viamond.ro, gandit special pentru a depozita in siguranta substantele de natura periculoasa. Iar vestea buna este ca poti instala oricand masuri suplimentare de securitate, care iti garanteaza ca nimeni nu va avea acces la substantele de aici. Descopera mai multe despre acest subiect in continuare!

Cum securizezi un dulap cu substante periculoase?

In general, un dulap metalic dispune de un sistem de inchidere cu 2 chei, insa exista mai multe variante pentru care poti opta. Spre exemplu, alt sistem deosebit de popular este cel de tipul sus-jos, datorita caruia este aproape imposibil sa se extraga bunuri din cadrul dulapului.

Pentru siguranta si linistea ta, poti opta pentru unul dintre modelele de dulap care dispune de sistem de inchidere antifurt. De exemplu, printre variantele pe care le ai la dispozitie, se numara si dulapurile cu maner antiefractie, inchidere in 3 puncte, cu cifru mecanic, cu cifru electronic sau cu inchidere cu moneda.

Dupa cum poti observa, exista nenumarate optiuni la care poti apela atunci cand vrei sa fii sigur ca substantele periculoase sunt depozitate in siguranta, departe de cei care ar putea fi raniti de utilizarea sau de contactul cu acestea. Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva exemple de dulap metalic pe care le poti achizitiona daca vrei sa securizezi substantele chimice sau toxice.

Care sunt cele mai bune modele pentru care poti opta?

Dincolo de securizarea corespunzatoare a spatiului de depozitare, este important sa te indrepti spre articole gandite special pentru indeplinirea acestei sarcini. De exemplu, in colectia magazinului online Viamond vei gasi diferite modele de dulap metalic destinate exclusiv pentru depozitarea substantelor periculoase.

Realizate din tabla de otel cu grosime de 1 mm, acestea sunt decorate cu placile de avertizare specifice, precum „Prezenta de substante inflamabile” si „Fumatul interzis”. Tratamentul de protectie este realizat prin fosfatare, iar vopseaua este antiacida. In ceea ce priveste lateralele si partea superioara, acestea au perforatii datorita carora interiorul este aerisit corespunzator.

Dincolo de faptul ca exista trei rafturi perforate, care permit scurgerea eventualelor pierderi ale recipientelor depozitate, exista si un vas de colectare pentru aceste pierderi, care are o capacitate de 12 litri. Poti alege un astfel de dulap metalic in diferite dimensiuni, cu 2, 3 sau 4 rafturi. Fiecare dintre produsele pe care le vei descoperi a trecut probele necesare de rezistenta UNI de la CATAS si dispune de un maner cromat cu doua chei in dotare.

De asemenea, poti opta pentru un dulap destinat depozitarii substantelor chimice si toxice, care este dotat cu seif. In cazul in care te intereseaza securizarea acestor produse, dulapul respectiv prezinta usa prevazuta cu intaritura si incuietoare de siguranta tip buson, cu inchidere in 3 puncte.

Descopera mai multe oferte accesand magazinul online de birotica si papetarie Viamond. Aici vei gasi produsele ideale, care se potrivesc perfect cu nevoile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *