Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ghete și cizme potrivite pentru primăvară

Deși primăvara este în floare și e momentul să renunțăm la hainele groase, încă nu ne vine să renunțăm la ghete! Înainte de a începe să depozitați articolele de iarnă, anumite ghete, cizme merită să să le păstrați în garderoba de primăvară / vară. Deși există o concepție comună că cizmele sunt doar pentru lunile mai reci, suntem aici pentru a respinge această noțiune.

Cizmele sunt un articol de încălțăminte excelent pe tot parcursul anului, menținându-vă cald și elegant pe timpul iernii și un accesoriu must-have chic de primăvara. Cizmele și ghetele ne dau acel avant pentru lunile mai calde, prin asocierea lor cu rochii, fuste, pantaloni scurți, salopete din denim sau blugi. În realitate, totul se rezumă la modul în care le porți.

Cu o fustă

Alegeți cizme până la gleznă sau cizme de cowboy cu o fustă din denim pentru un aspect ușor casual-cool, cu un tricou, un pulover, o bluză. O fustă și o bluză largă este o altă conbinatie potrivită pentru primăvară.

Cu o rochie

Care este modul perfect de a-ți face ținuta să se simtă ușoară, păstrându-ți în același timp cizmele în garderoba pentru primăvară? Rochiile! O rochie de primăvară aerisită și ușoară se potrivește perfect cu o pereche de cizme vestice sau bocanci, oferind combinația de masculin și feminin pentru stilul tău de primăvară. Fie că este vorba de o rochie maxi largă sau de o rochie mini cu volane, această asociere este un must pentru primăvară.

Cu pantaloni scurți

Combinația pantaloni scurți și cizme este o tendință de încercat primăvara! Purtați ghete dama până la gleznă cu pantaloni scurți. Și nu vă opriți aici! Încearcă să asociezi pantaloni din denim cu rupturi cu bocanci și un tricou pentru un vibe militar casual, cizme de cowboy pentru un trend vestic sau ghete Chelsea pentru un stil urban.

Cu jeans

Modul legendar și clasic de a purta cizmele sau ghetele din piele. Doar pentru că temperaturile cresc nu înseamnă că nu poți continua să porți cizmele cu blugii preferați, până la urmă temperatura fiecărei zile este diferită. Asortează acest duo cu un tricou vintage, o bluză sau un blazer ușor. Îmbracați blugii skinny și lăsăți ghetele să se vadă un pic din blugi. Cizmele și blugii sunt întotdeauna o asociere potrivită și o modalitate sigură de a face îmbrăcămintea de primăvara simplă și elegantă.

Cu o salopetă din denim

În opinia generală, cele mai bune look-uri încep cu o pereche excelentă de cizme. Acest combo clasic nu face excepție. Salopetele din denim sunt confortabile, funcționale și la modă, oferind suficientă căldură și acoperire pentru vremea încă rece de primăvară. Fie că este vorba de o geacă de blugi sau o salopetă, acestea pot fi purtate cu orice fel de cizme și ghete: cizme până la gleznă, cizme de cowboy, ghete militare, ghete Chelsea.

Cizmele cowboy sunt făcute pentru a fi practice, purtabile, confortabile, funcționale și, desigur, la modă. Așadar, cu primăvara la ușă, sperăm că aceste look-uri să vă inspire să vă puneți ghetele și să le purtați cu încredere și un sentiment de aventură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *