Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Fear the Walking Dead – sezonul 6B, din 12 aprilie doar la AMC

Televiziunea AMC readuce pe micul ecran, în fiecare luni seara, de al ora 22:00, câte un nou episod din cea de-a doua jumătate a sezonului 6 din Fear the Walking Dead.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”. În cea de-a doua parte a sezonului 6, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere, așa cum este cea a Virginiei. Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

Tu de partea cui lupți?

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.

Învinge-ți teama și urmărește Fear the Walking Dead, în fiecare luni seara, de la ora 22:00, doar la televiziunea AMC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *