Cluj News

Stiri online din Cluj

DEZMEMBRĂRI VOLKSWAGEN

Automobilele marca Volkswagen, precum și cele din Grupul Volkswagen se bucură de o popularitate foarte mare în rândul șoferilor români. Mulți români preferă să-și cumpere un autoturism Volkswagen second-hand, decât să achiziționeze o mașina Dacia nouă, de exemplu. De aceea și piesele second-hand sunt foarte căutate pentru automobilele Volkswagen. Șoferii români preferă să achiziționeze piese de schimb de la dezmembrări, deoarece știu că pot cumpăra piese originale, fără a scoate sume exorbitante din buzunar. Îți prezentăm mai jos câteva din lucrurile esențiale pe care trebuie să le știi, dacă ești în căutare de piese de schimb de la dezmembrări pentru Volkswagen.

Chiar daca provin de la mașini care au fost avariate sau scoase din uz, nu înseamnă ca piesele de la dezmembrări sunt mai slabe calitativ. Firmele de dezmembrări verifică fiecare piesă din stoc și scot la vânzare doare piesele care sunt în perfectă stare de funcționare. La momentul achiziției, primești chiar și o garanție de 90 zile pentru acestea. Achiziționarea pieselor se poate face atât la sediul parcului de dezmembrări, cât și pe site-ul acestuia. Dacă preferi să comanzi online, piesele vor fi livrate către tine prin curier rapid. Multe parcuri permit verificarea coletului la primire și îți oferă și posibilitatea de retur în cazul în care piesele nu se potrivesc, cu toate că șansele ca acestea să nu se potrivească pe mașina ta sunt destul de mici, deoarece piesele sunt originale, iar varietate de piese este foarte mare și poți comanda piese exact pentru modelul tău de mașină.        

Iată câteva dintre piesele pe care le poți achiziționa de la dezmembrări pentru Volkswagen, precum și prețurile orientative ale acestora:  radiator apă – 470 lei, aripi – 470 lei, alternator – 460 lei, oglindă retrovizoare – 460 lei, clapetă accelerație – 460 lei, ceas bord – 320 lei, vilbrochen – 360 lei și multe altele, în funcție de nevoile mașinii tale.

Așadar, dacă ești în căutare de piese de la dezmembrări Volkswagen, intră aici și comandă cu încredere piesele de care ai nevoie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *