Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce sa te angajezi intr-un studio videochat

De ce sa te angajezi intr-un studio videochat? Pentru ca, de cele mai multe ori, cheltuielile depasesc veniturile. Pentru un echilibru perfect intre timpul liber, resurse financiare si investitii in propria persoana, cat si in lucruri materiale.

Job-urile solicitante, urmate de castiguri mici, stresul acumulat si neinsemnatele satisfactii profesionale determina multe tinere sa treaca peste barierele impuse de prejudecati si sa lucreze intr-un studio de videochat.

Un loc de munca unde fiecare angajat este apreciat pentru eforturile si calitatile sale il gasesti la Art Studio Bucuresti, amplasat intr-o locatie de lux in centrul capitalei. Acum, poti face din orele petrecute la job un prilej de relaxare in compania unei echipe bine intentionate si primitoare, poti sa te regasesti, sa te descoperi si sa gasesti raspunsuri la intrebari.

Daca vrei sa scapi de timiditate si de barierele de comunicare, daca vrei stabilitate financiara si sa-ti construiesti propriul viitor, te asteptam in familia noastra. Avantajele sunt de partea ta:

Programul flexibil

Intr-o companie respectabila, nu vei munci mai mult de 8 ore pe zi. Este si programul standard pe care l-ai urma daca te alaturi echipei noastre. Intr-un studio de videochat, asa cum este Art Studio, programul este foarte flexibil, astfel ca poti cumula orele de lucru in functie de nevoile tale personale.

Daca trebuie sa ajungi la cursurile de la facultate, daca ai o intalnire ce nu sufera amanare sau o programare importanta, nu vei intalni nicio dificultate. Discuta cu managerul si stabileste-ti programul de la o saptamana la alta, astfel incat sa te avantajeze.

In cadrul studioului de videochat, poti opta pentru un program care sa se desfasoare in ture de cate 8 ore, sau, daca timpul nu iti permite, poti opta pentru un program de 6 ore in fiecare zi. De retinut este insa faptul ca un program de 8 ore in studioul de videochat aduce beneficii atat din perspectiva financiara, cat si din perspectiva mai multor zile libere pe saptamana.

Confidentialitate maxima!

Unul dintre cele mai importante principii ale activitatii noastre, primordial pentru Art Studio Bucuresti, este confidentialitatea. Pentru ca tinem la intimitatea modelelor noastre, vom semna un contract de confidentialitate cu clauze clare, care te protejeaza de orice fel de suspiciuni ai putea avea.

La Art Studio, nu stocam, nu inregistram si nu pastram pe servere informatii si date confidentiale. Nu te va deranja si nu te va supraveghea nimeni atunci cand lucrezi. Nimeni nu va vedea ceea ce se intampla in discutiiile private pe care le ai cu clientii, iar specialisitii nostri vor interveni doar atunci cand sunt solicitati pentru remedierea unor defectiuni de ordin tehnic.

Locatia accesibila

Locatia ultra centrala si accesibila ofera  posibilitatea de a ajunge cu usurinta din orice parte a Bucurestiului si oriunde iti doresti.  Camerele spatioase au fost amenajate pentru a satisface pana si cele mai exigente personalitati, astfel incat fiecare model al nostru sa se simta cat mai confortabil.

Incaperile sunt decorate intr-un mod diversificat, in functie de preferintele si personalitatea fiecarui model angajat. Pe langa spatiile de recreere moderne si atmosfera relaxanta, ne preocupam totodata si de calitatea aparaturii, astfel incat tu sa beneficiezi de tehnologie de ultima generatie care sa iti ofere o imagine impecabila, atat audio, cat si video.

Castigurile fabuloase!

Satisfactiile financiare iti vor depasi asteptarile inca din prima clipa! Nu sunt putine cazurile in care modelele noastre au reusit sa se bucure de venituri ce depaseau 5000$ lunar, mai bine de 85 % dintre ele castigand aceste sume.

In plus, oferim un bonus de angajare in studioul nostru, numeroase bonusuri de performanta si premii lunare. Alaturi de o echipa pregatita, formata dintr-un staff exclusiv feminin, vei progresa in castiguri, iar satisfactiile financiare nu vor intarzia sa apara.

In echipa Art Studio, te intampinam cu un mediu de lucru fabulos, cu un pachet amplu de beneficii, cu castiguri, comisioane si bonusuri insemnate, sedinte foto profesioniste, trafic garantat 100% de studio, training permanent si dedicat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *