Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

De ce optezi pentru o companie profesionista de mutari?

Planuiesti sa te muti intr-o casa noua sau sa iti muti sediul firmei intr-o alta locatie? Daca incerci sa te incadrezi intr-un buget restrans, probabil ca vei alege sa te muti de unul singur sau cu ajutorul familiei si al prietenilor pentru a-ti transporta lucrurile la noul domiciliu in asa fel incat sa sari peste costurile angajarii unei companii profesioniste de mutari mobilier Bucuresti. Dar cand iei in considerare timpul, energia si forta de munca implicate intr-o mutare locala sau pe distante lungi, beneficiile de a planifica, impacheta si transporta bunurile de catre persoane cu experienta in relocari merita investitia!

​De ce sa apelezi la ajutorul unei firme profesioniste de mutari?

In primele etape ale planificarii unei mutari, deseori oamenii se lupta cu decizia de a angaja sau nu persoane calificate si cu experienta in acest domeniu. Potrivit specialistilor, unele dintre avantajele si dezavantajele comune includ:

Avantaje:

  • Economisesti timp si energie;
  • Bunurile vor fi protejate;
  • Echipamentul si masina de transport sunt incluse;
  • Se mentine un program;
  • Vei fi mai putin stresat.

Dezavantaje:

  • Este mai costisitor decat daca te-ai muta fara ajutorul profesionistilor;
  • Ai mai putin control;
  • Impersonal.

Sunt usor de inteles beneficiile pe care le ofera o firma de relocari, asa ca haide sa aprofundam putin dezavantajul care ii preocupa pe cei mai multi oameni, acela ca angajarea unei echipe de profesionisti in relocari este costisitoare, pentru a te ajuta sa intelegi ca, totusi, este avantajos sa apelezi la o firma de mutari.

Este intr-adevar costisitor?

Cand planifici o mutare, costurile pot incepe rapid sa se adune. Este posibil sa fii nevoit sa platesti chiria de luna viitoare, in plus fata de ipoteca, sau sa platesti pentru a ramane intr-un hotel pentru o noapte sau doua pana cand noul apartament sau noua casa este gata de mutare. Indiferent de costurile asteptate sau “neasteptate” pe care le acumulezi, mutarea este costisitoare si s-ar putea sa crezi ca pretul suplimentar al angajarii unor profesionisti este in afara bugetului tau.

Dar ia in considerare costurile pentru achizitionarea de cutii de ambalare, inchirierea unui camion, benzina, asigurarea, luarea unor zile libere de la locul de munca, etc. In plus fata de acestea, vei avea parte de mult stres si timp pierdut. Merita costul timpului, al sanatatii mintale si al bunastarii sa impachetezi si sa transporti de unul singur pentru a economisi cativa bani? Cu siguranta, ar fi o investitie mai buna sa lasi detaliile, coordonarea, impachetarea si ridicarea mobilierului greu pe seama unei companii profesioniste de mutari, astfel incat sa te poti instala relaxat in noua locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *