Cluj News

Stiri online din Cluj

De ce este important ca angajații să fie recompensați prin cadouri?

Acum, când cifrele arată că organizațiile se confruntă cu o mare lipsă de angajați, este mai important ca niciodată ca angajații care se dedică muncii lor să fie recompensați. Sunt nenumărate ocazii și perioade din an când organizațiile pot recunoaște meritele angajaților apelând la diferite modalități. Recunoscând valoarea acelor angajați care au contribuit la succesul organizației de-a lungul anilor este o modalitate excelentă de a arăta întregii organizații că apreciați munca grea și loialitatea.

De la cadouri corporate, pachete cadou și coșuri de sărbătoare, puteți oricând să optați pentru un coș cadou de la giftidea.ro pentru a transmite recunoștința față de cei mai fideli și valoroși angajați.

Ce impact au cadourile în cadrul organizațiilor?

În general, cadourile corporate reprezintă o modalitate de a spori satisfacția angajaților și de a stimula productivitatea la nivelul întregii organizații. Angajații care sunt răsplătiți cu mici atenții la diferite ocazii se simt recunoscuți și apreciați, ceea ce le stimuleză motivația de a fi în continuare productivi și de a excela pentru succesul companiei. În plus, atunci când oferiți cadouri angajaților care au depus eforturi substanțiale pentru binele afacerii, ceilalți angajați vor înțelege că orice efort este observat și luat în considerare, ceea ce le poate stimula productivitatea și ambiția proprie.

De asemenea, acordarea de cadouri, poate chiar acordarea de pachete cadou pentru copii sau pentru voluntarii din cadrul unei organizații, creează acel sentiment plăcut de umanitate, înlătură rigiditatea specifică organizațiilor și ajută la consolidarea încrederii și legăturii dintre angajați și angajatori. Un cadou personalizat, cum ar fi o diplomă sau un trofeu poate fi expus într-un birou pentru ca toți ceilalți să îl poată vedea, în timp ce un cadou funcțional, cum ar fi o agendă sau un stilou aduce aminte angajaților că organizația unde lucrează le apreciează eforturile.

Altfel spus, a face angajații să se simtă speciali aduce beneficii atât moralului angajaților cât și succesului companiei.

Când este recomandat ca angajații să primească cadouri?

Este esențial pentru fiecare organizație să planifice perioadele și oportunitățile de a răsplăti angajații cu mici cadouri și să își stabilească astfel un buget corespunzător. Sărbătorile de-a lungul anului sunt cele mai evidente oportunități, dar la fel de indicat este ca o organizație să își răsplătească angajații la împlinirea unui an sau trei ani sau cinci ani de când lucrează în acea organizație, în preajma perioadei de intrare la pensie sau pur și simplu când un angajat a depus eforturi uriașe pentru a încheia un proiect dificil.

Alte ocazii minunate când puteți arăta angajaților că sunt deosebit de valoroși pentru companie sunt perioadele de maternitate / paternitate, căsătoria sau alte evenimente de o importanță deosebită.

Indiferent dacă un angajat face parte din organizație de un an sau de zece ani, cadourile corporate sunt cea mai bună modalitate prin care vă puteți prezenta aprecierile, iar acum aveți la dispoziție o selecție extinsă de cadouri care sunt perfecte pentru fiecare ocazie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *