Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum va ajuta o firma de servicii funerare in vederea realizarii unei incinerari?

servicii funerare

Pierderea unei persoane dragi este cel mai dificil lucru cu care viata va confrunta si, din pacate, acesta este inevitabil. Insa nu trebuie sa treceti singur prin aceasta experienta! Casa Funerara Bucur va este aproape si va pune la dispozitie servicii funerare de calitate, astfel incat sa puteti asigura o plecare cu demnitate din aceasta lume defunctului.

Firma de pompe funebre poate prelua sarcinile indeplinirii rigorilor legale si religioase, astfel incat sa va puteti desparti in liniste de persoana pierduta. In plus, daca defunctul a solicitat incinerarea, compania care ofera servicii funerare va poate elibera de povara indeplinirii tuturor demersurilor legale speciale, in vederea programarii si realizarii incinerarii.

Incinerarea reprezinta un proces aparte si ea se realizeaza in conditii exceptionale. Incinerarea unei persoane care a incetat din viata se poate face numai in cazul in care familia defunctului solicita asta sau in cazul in care defunctul si-a exprimat clar aceasta dorinta.

Casa Funerara Bucur va este un real sprijin in aceste momente de durere maxima si va ajuta sa indepliniti aceasta ultima dorinta a persoanei care a incetat din viata. Acest serviciu funerar este unul special si se poate realiza, in România, doar la Crematoriul uman Vitan Barzesti din Bucuresti.

Agentia de pompe funebre va prelua de pe umerii dumneavoastra stresul indeplinirii rigorilor legale si se va ocupa de programarea la Crematoriul uman Vitan Barzesti, pentru incinerarea defunctului.

Documente necesare pentru programarea incinerarii:

  • actul de identitate al persoanei care solicita incinerarea (copie si original);
  • certificatul de deces;
  • adeverinta de incinerare;
  • certificatul de imbalsamare;
  • certificatul de depunere la capela;
  • aviz sanitar de transport mortuar;
  • autorizatie de ridicare si transport al urnei cu ramasitele umane.

Totodata, Casa Funerara Bucur se va ocupa de indeplinirea tuturor etapelor necesare incinerarii si anume: constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, livrarea sicriului si asezarea defunctului/ei in el, obtinerea documentelor necesare incinerarii, manipularea sicriului, depunerea sicriului la capela crematoriului sau la alta capela, transportul ulterior al sicriului la crematoriu, ceremonia de ramas bun.

Casa de pompe funebre Casa Funerara Bucur furnizeaza servicii funerare in toate sectoarele Capitalei si va poate ajuta cu indeplinirea tuturor detaliilor specifice acestui tip de procesiuni.

In cazul in care va asteptati la un deces, puteti sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si sa solicitati consiliere predeces. Un consilier al agentiei funerare va va raspunde Non Stop la telefon si va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru organizarea/ programarea unei incinerari.

Daca doriti organizarea unui parastas dupa incinerare, firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie cu servicii complete de catering, compuse din coliva, colaci, vase, pachete alimentare cu produse de post sau dulce. Astfel, veti putea oferi familiei si prietenilor defunctului posibilitatea de a depana amintiri si de a-i aduce un ultim omagiu, mai ales daca nu au putut participa la procesiunea de incinerare. La incinerarea propriu-zisa pot asista numai persoanele cu varsta peste 18 ani.

Intrati pe site-ul funerarii-bucuresti.ro si consultati oferta completa de servicii funerare oferite de casa noastra de pompe funebre. Nu ezitati sa ne contactati oricand, la orice ora, pentru a va oferi raspunsurile la intrebarile pe care le aveti in legatura cu organizarea unei incinerari sau a unei inmormantari. Lasati-ne sa va fim sprijin si sa va oferim timpul de care aveti nevoie pentru a trece peste aceasta grea incercare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *