Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cum poti desfunda canalizarea in Cluj Napoca

Fie ca vorbim despre chiuveta de la baie sau de la bucatarie, cu totii ne-am confruntat cel putin o data in viata cu urmatoarea situatie: s-a infundat si a trebuit sa apelam la un specialist pentru a o desfunda. Cauzele sunt cunoscute insa, cu toate acestea, numeroase sunt persoanele care prefera sa nu ia masuri de precautie menite sa ii scape de acest gen de probleme. Pentru astfel de situatii neprevazute, puteti apela la o firma specializata in desfundare canalizare cluj

Cel mai adesea, chiuvetele se infunda din cauza alimentelor sau a resturilor menajere aruncate in mod iresponsabil de catre utilizatori. In bucatarie exista cazuri in care se produce un amestec din resturile de mancare, detergenti sau ulei care se lipesc de tevile de scurgere ceea ce impiedica scurgerea apei cu un debit normal. Desfundarea canalizarii intr-un oras precum Cluj Napoca, este o reala problema, deoarece nu sunt foarte multe firmele care intervin in aceste situatii, iar numarul locuitorilor din Cluj care se confrunta cu astfel de probleme este foarte ridicat.

La baie chiuveta se infunda de obicei cu resturi de sapun, pasta de dinti sau cu alte produse de curatat sau cu parul rezultat din activitati gen pieptanat sau barbierit.

Infundarea chiuvetei si tevilor din bucatarie. Infundarea chiuvetei de la bucatarie este provocata cel mai adesea de resturile alimentare care se depunpe tevi atunci cand se spala vasele. Cel mai adesea vom observa ca scurgerea apei din chiuveta se face cu mai mare greutate insa exista situatii in care, din cauza depunerilor se simt mirosuri neplacute care ne va face constienti de problema existenta. In cazul problemelor mai serioase, cel mai indicat este apelarea la o firma de desfundare canalizare din Cluj Napoca.

Resturi de mancare ramase in chiuveta. Cel mai folosit obiect din bucatarie este fara indoiala chiuveta care este folosita in mod frecvent inainte si in timp ce gatim si dupa masa, cand spalam vasele. De cele mai multe ori ne trezim ca apa nu se mai scurge in mod normal si ca din scurgere vine un miros urat.

Cum se poate desfunda chiuveta si tevile de scurgere in Cluj

Desfundarea chiuvetei si a tevilor, atat la baie cat si la bucatarie se poate efectua cu ajutorul unor solutii profesioniste sau cu solutii preparate in casa cu ajutorul unor solutii simple precum bicarbonatul de sodiu, zeama de lamaie si otetul. Cand substantele de desfundare nu mai functioneaza se vor folosi instrumentele de desfundat chiuveta precum pompa de desfundat si sarmele speciale. Firmele care se ocupa cu desfundarea canalizarii din Cluj au ustensile profesionale, folosesc solutii potrivite pentru fiecare caz in parte si de aceea este bine sa se apeleze la profesionisti.

Iata o solutie din bicarbonat de sodiu, otet si apa fiarta

Zeama de lamaie si bicarbonatul de sodiu pot genera un amestec de succes, un aliat de pret atunci cand este necesara desfundarea chiuvetei din bucatarie. Toarna in scurgere un plic de bicarbonat de sodiu dupa care toarna o jumatate de pahar de zeama de lamaie. Ceea ce rezulta este o reactie chimica care desfunda chiuveta.

Sarpe de desfundat chiuveta.

Sarpele pentru desfundat este un cablu metalic flexibil, care are la capat un fel de manivela. Cu ajutorul acestuia se intervine in chiuveta infundata insa si in coloana de scurgere. Pentru un rezultat pe masura se va scoate racordul chiuvetei din teava de scurgere si se va introduce sarpele pe teava prin intermediul unor miscari rotative. Acesta va ajunge la dopul care obtureaza teava si il va agata permitandu-ne sa-l indepartam.

Solutii profesioniste pentru desfundat chiuveta si tevile

Se gasesc in comert tot felul de solutii, geluri, pastile sau prafuri care ne vor ajuta in acest de desfundare al scurgerilor. Aceste produse sunt foarte usor de utilizat ele introducandu-se pe teava de scurgere si landu-le sa actioneze conform instructiunilor. Nici dupa utilizarea acestora nu vom uita pasul in care se toarna apa fierbinte.

Solutiile din comert sunt eficiente doar in cazul in care produsul care a infundat teava nu este de mari dimensiuni si nu este foarte vascos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *