Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cu ajutorul PrestigeGSM telefonul tau va arata mereu impecabil

Este bine cunoscut faptul ca telefonul a devenit extensia propriei maini pentru majoritatea dintre noi. Avandu-l in permanenta la dispozitie si utilizandu-l constant, creste riscul aparitiei unor accidente inevitabile. Asadar, oricat de multa grija am avea de dispozitivul nostru, sansele ca acesta sa aiba de suferit sunt suficient de mari. Pentru a nu fi nevoit sa te stresezi mereu cu privire la acest aspect, este bine de stiut ca orice problema ai avea in raport cu telefonul tau, la PrestigeGSM ii gasesti solutia. Aici vei fi intampinat cu o serie vasta de produse si servicii care sa te ajute sa iti reconditionezi device-ul performant. Fie ca vorbim sa inlocuire de baterie, sticla de pe ecran sau chiar display iPhone X, ai intotdeauna garantia calitatii superioare in schimbul celor mai bune preturi.

De ce e nevoie de inlocuirea display-ului la iPhone X imediat ce a suferit un accident?

Fiecare problema care apare la un element component al telefonului se agraveaza odata cu trecerea timpului. Chiar daca in prima instanta un ecran crapat ar putea parea strict un disconfort de natura vizuala, daca nu este reparat la timp poate cauza defectiuni mai grave. Telefoanele performante functioneaza exclusiv pe baza de touch screen. Atunci cand partea superioara a acestui sistem este degradata, pune presiune pe senzorii tactili, scazandu-le receptivitatea. Deci, nu vei mai fi capabil sa accesezi comenzile uzuale cu aceeasi usurinta ca pana atunci, sau chiar nu o vei mai putea face deloc.

De asemenea, aceste probleme se concretizeaza si pe plan estetic. Desi iPhone X este printre modelele de ultima generatie, acest lucru poate sa nu aduca niciun aport la imagine atat timp cat ecranul este spart. Acest detaliu cantareste semnificativ la impresia pe care o creezi in jur, putand denota neatentie, dezinteres, lipsa de responsabilitate, etc.

Cu Prestige nu va fi nevoie sa stai zile intregi fara telefon

Daca motivul principal pentru care eviti sa schimbi display-ul este faptul ca ar putea fi nevoie sa iti lasi telefonul in servici pentru cateva zile, PrestigeGSM combate aceste griji. Iti poti programa online o vizita la sediu. Astfel, specialistii nostri se vor pregati sa te primeasca, vor face comenzile necesare si iti vor garanta reparatia in doar cateva ore. In plus, nu va fi nevoie nici sa astepti la cozi interminabile. Ai prioritate fiind programat in agenda noastra.

Te bucuri de preturi mai mult decat avantajoase

Dincolo de avantajele practice, acestea nu vor intarzia sa apara nici sub aspect financiar. Avand in vedere calitatea si profesionalismul cu care se lucreaza, atentia la detalii .si faptul ca beneficiezi de garantia pentru serviciile oferite, costul pe care va trebui sa il platesti in schimb este foarte accesibil, raportat la alte oferte de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *