Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Copilăria este plină de jucării!

Copilăria este plină de jucării, începi încă de mic – cu un premergator bebe, iar apoi te trezești dintr-odată că vrei jucarii 10 ani. Iar cum mereu apar noi și noi jucării, e mult mai logic (și economic) să fi în căutare de jucarii ieftine copii. La urma urmei, în viața unui copil, câți soldăței (dacă e băiat) sau câte păpuși (dacă e fetiță) sunt cumpărate? Ai putea popula un întreg oraș cu atâția soldați, generali și prințese!

Iar totul începe încă de când copilul se naște! Cu clasicele zornăitoare pe care sunt sigur că le avem cu toții în cap, iar apoi acesta trece, treptat, treptat către pistoalele de plastic și ursuleții de pluș – și câte jucării vor mai fi. Un studiu american din 2016 a arătat că un copil obișnuit din Statele Unite ale Americii primește jucării în valoare de 6,500 de dolari de-a lungul vieții (adică 27,730 RON – prețul unei mașini second hand de o calitate foarte bună). Adaugă la asta restul cheltuielilor copilăriei (căruciorul, scutecele, hainele, excursiile, rechizitele școlare, etc.) și vei descoperi cât de costisitoare este creșterea unui copil, de aceea ar trebui chiar acum să mergem și să le mulțumim părinților pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru noi – începând de la a ne lua prima jucărie.

jucarii ieftine copii

Mai știți care a fost prima voastră jucărie? Sunt de părere că prima jucărie, la fel ca prima dragoste, nu se uită niciodată. Eu, de exemplu, am avut un ursuleț de pluș, pe care îl căram cu mine peste tot. Eram practic de nedespărțit, nu puteam nici măcar să dorm fără el. De aceea trebuie să alegem foarte atent prima jucărie a copilului nostru, deoarece jucăria potrivită ne va marca pruncul pentru totdeauna.

Din fericire copiii sunt mai buni decât noi, lor nu le pasă de bani. Nu le pasă dacă o jucărie este ieftină sau scumpă, le pasă doar că au primit un cadou de părinții lor – pentru ei gestul în sine va conta mereu mult mai mult decât suma cheltuită! Iar jucăria potrivită, ei bine, aceea va rămâne mereu în inima copiilor noștri, absolut mereu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *