Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Clinica ORL RomGerMed pe lista ta in topul clinicilor

La clinica ORL trebuie să răspunzi sincer la întrebări

Ca orice specialitate medicală, ORL s-a schimbat profund ca rezultat al achizițiilor moderne și al cercetărilor aprofundate, acest lucru se reflectă în mai multe specializări (audiofonologie, cofochirurgie, oncologie ORL, endoscopie, otoneurologie, chirurgie plastică, etc.).

clinica orl

În primul rând, medicul otorinolaringolog vă va cere detalii despre bolile anterioare, despre bolile rudelor apropiate (părinți, frați, surori), apoi vă va întreba despre stilul dvs. de viață (dacă fumați, beți, cafea) sau alte medicamente sau dacă aveți medicamente zilnice), după care va începe o evaluare clinică.

Când mergi pentru prima dată la medic, vrei să știi ce proceduri vor fi efectuate și dacă vor fi dureroase. La clinica ORL RomGerMed o sa gasesti clarificarile intrebarilor si curiozitatilor tale. Procesul de examinare nu necesita o problema, trebuie sa raspunzi cu mare sinceritate la intrebarile pe care ti le adreseaza medicul specialist. La clinica ORL noi ne dorim sa tratam toate situatiile pe care le intampini si ne dorim sa ai parte de cele mai bune servicii.

Indrumam fiecare pacient sa mearga la consult la clinica ORL la timp pentru a nu se ajunge la o situatie complicata si sa se trateze orice simptom din timp.

„Stop” simptomelor neplăcute

Dacă aveți orice disconfort sau senzații neobișnuite în urechi, gât sau nas, cum ar fi durere în sinusurile maxilare, dinții maxilari, tâmple, rădăcina și spatele nasului, tulburări de miros, durere în jurul ochilor și al frunții, extinzându-se de obicei până la tâmple sau partea din spate a capului, umflarea frunții și a pleoapei superioare, umflarea țesuturilor moi ale obrajilor, buzei superioare sau ganglionii limfatici umflați în apropierea urechilor, nasului și gâtului, iti recomandam sa mergi la un consult la clinica ORL RomGerMed.

Dacă sforăitul apare în majoritatea nopților dintr-o lună, este necesar să îi acordați atenție și să consultați un specialist în urechi, nas și gât. Tratamentele pentru sforăit pot varia de la simple schimbări de obiceiuri, de la anumite medicamente, spray-uri, bandă, proteze, până la intervenții chirurgicale. Rețineți că sforăitul nocturn apare ocazional și apare la 50% dintre oameni din cauza pozițiilor atipice de somn, a oboselii sau a obstrucției temporare a căilor respiratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *