Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cercei și diademe în tendința modei 2021

Principala tendință în moda pentru cercei, este lungimea și expresivitatea. Cerceii la modă te vor ajuta să reglezi forma feței. Pentru aceasta ar trebui să dai preferință cerceilor lungi. 

Pentru a sublinia frumusețea și culoarea ochilor, merită să alegi cercei de culoarea ochilor. O altă tendință la modă, sunt cerceii drop cu perle de sticlă, care sunt atât de populari în rândul multor vedete. 

Cerceii lungi te vor ajuta să creezi un aspect romantic și delicat, precum și un arc luminos și ușor obraznic.

Pentru fetele deosebit de curajoase, designerii oferă în 2021 un cercel mare și masiv într-o ureche, care arată foarte neobișnuit și foarte original. Tendința include și cercei placați cu argint și decorați cu cristale swarovski – negru, albastru, roz, verde.

Cei mai mari designeri de modă sunt încă inspirați de forma perfectă a cercului. De aceea, în colecțiile de bijuterii pentru sezonul primăvară-vară 2021 au fost adesea văzuți cercei drop decorați cu perle de apă dulce, cercei drop cu cristal, cercei de argint placați cu rodiu și multe alte modele.

Cu toate acestea, pentru a nu fi prea plictisitori, cerceii inele pot avea diferite forme, precum cei din colecția Emily Westwood. 

Pentru a dilua imaginea plictisitoare de afacere în alb și negru, poți purta cercei de seară eleganți, care astăzi pot fi ușor combinați cu costumul clasic de birou. O adăugare perfectă la rochii la modă cu imprimeu color, sunt cerceii cu pietre multicolore, care vor deveni un hit al sezonului.

Bijuterii la modă pentru păr 2020-2021

Pentru a crea un aspect deosebit de delicat și romantic, este sugerabil să porți bijuterii frumoase pentru păr, sub formă de diademe. 

Ornamentele de păr grațioase și rafinate completează coafurile elegante. Cea mai bună adăugare la o rochie într-o singură culoare este podoaba pentru păr, oferind romantism și tandrețe. Diademele în 2021 vor completa elegant orice rochie de seară.

O altă ofertă sunt diademele late, care se potrivesc bine cu stilizările aproape baroce – rochii cu panglici și ochelari de soare cu rame aurii.

Diademele frumoase sunt adesea folosite pentru moda de seară și evenimente. Astăzi, dacă vrei să fii la modă, nu poți pleca fără decorațiuni fine pe cap la un eveniment de mare amploare.

Sezonul trecut foarte des, diademele au fost văzute în coafurile de mireasă. Diademele cu formă magnifică, astăzi, sunt înlocuit de bijuterii mai simple și mai elegante, care oferă imaginea rafinamentului și feminității.

Fiecare femeie își dorește nu doar să fie frumoasă, ci vrea să fie și originală. Aspectul unic este obținut de obicei prin îmbrăcămintea elegantă. 

Atingerea finală a individualității depinde totuși de bijuterii. Diadema este un accesoriu la modă extrem de interesant. Selectată cu gust și în tonul aspectului general, conferă femeii un aspect rafinat și regal.

Cum să combini diadema cu alte bijuterii

Când te hotărăști să pui o diademă, aceasta trebuie să se potrivească cu celelalte bijuterii. Nu combina mai mult de trei ornamente. 

Această regulă este foarte important de respectat, pentru că altfel riști să arăți ridicol. Diademele pentru păr necesită cerceialungiţi  pentru a le completa si a accentua aspectul. O brățară sau un inel voluminos de asemenea, este foarte potrivit.

Bijuterii la modă: cercei și diademe

Astăzi, bijuteriile sunt în tendința complet opusă. Pe de o parte, decorarea în stil minimalist, pe de altă parte, bijuterii strălucitoare și masive în stil etnic și stil boho.

Unii bijutieri preferă să-și decoreze produsele cu un design geometric laconic strict, iar pentru alții este o oportunitate de a sublinia în mod eficient calea boemă cu ajutorul cerceilor și diademelor în modele neobișnuite și complicate.

Atunci când alegi diademe și cercei, respectă regula de bază: accesoriile selectate trebuie să fie asortate armonios cu haine în contrast pentru a le evidenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *