Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Cele mai bune sfaturi despre picturi pe numere

Va doriti ceva care sa va relaxeze si sa va fure gandul de la lucrurile obositoare de zi cu zi? Cu picturi pe numere aveti ocazia de a va detasa complet de probleme, iar acestea sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Cum trebuie sa procedati cu aceste picturi pe numere ?

Incepeti mai intai cu o zona mica: in prima zi, vopsiti o zona mica si lasati-o sa se usuce. Reveniti si vedeti cum s-a uscat vopseaua si daca ati aplicat prea mult sau prea putina vopsea. Ajustati in consecinta.

Lucrati doar o culoare: la jumatatea panzei tale, iti vei da seama ca primesti mai multa suprafata daca alegi doar o culoare si misti panza pentru a umple toate zonele acelui numar.

Asezati vopseaua groasa in special culorile deschise: daca aplicati un strat subtire de vopsea pentru acele culori mai deschise, veti putea vedea numarul tiparit pe panza odata ce se usuca. Deci, aplicati un strat gros de culoare din start. Nu va faceti griji ca ramaneti fara vopsea, o sa va mai ramana multa vopsea dupa ce veti termina.

Faceti pauze des atunci cand faceti picturi pe numere: nu incercati sa faceti prea multe intr-o singura sedinta. S-ar putea sa pierdeti in mod accidental vopseaua umeda atunci cand incercati sa faceti prea multe simultan. Ca sa nu mai vorbim de incordarea ochilor daca pictati zone foarte mici.

Lucrati cu o lampa de lucru: este placut sa folosesti o lampa de lucru pe biroul dumneavoastra in timp ce pictati. O sa va ajute sa vedeti foarte usor acele mici numere tiparite.

Pastrati-va foaia de referinta: daca kitul dumneavoastra vine cu o foaie dupa care trebuie sa va luati, pastrati-o in siguranta. Uneori, pictezi doar o zona partiala si mai tarziu iti dai seama ca exista o zona goala fara numar!

Lucrati de la stanga la dreapta: daca sunteti dreptaci: veti avea intotdeauna nevoie de o zona uscata pentru a va odihni incheietura mainii in timp ce vopsiti. Asa ca imi place sa lucrez din coltul din stanga sus al unei zone pana in coltul din dreapta jos.

Obisnuiti-va: o sa va bucurati de aceasta panza cu atat mai mult decat va veti fi asteptat.

Nu in ultimul rand, bucurati-va! Relaxarea si bucuria unui lucru bine facut se transforma intr-o opera de arta pe care o veti putea darui cadou sau chiar sa o prindeti de perete in casa dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *