Cluj News

Stiri online din Cluj

Ce presupune productia video realizata de un studio de video marketing pentru social media?

Daca nu ai inceput inca sa folosesti clipuri video pe platformele de social media pentru strategia ta de marketing, acum este momentul perfect. Astazi, mai mult ca niciodata, formatul video se bucura de un succes enorm, devenind parte integrala a majoritatii campaniilor de marketing.

Mai mult, continutul video este ideal pentru a creste vanzarile si a creste ROI. Stiai ca in jur de 73% dintre persoanele care vizioneaza un review video ajung sa cumpere respectivul produs? Este un numar destul de ridicat, motiv pentru care investitia intr-o productie video de calitate ar trebui sa fie o prioritate pentru toate business-urile din prezent, indiferent de domeniul in care activeaza.

Ce tipuri de productii video sunt folosite in marketingul social media de astazi? Iata cateva raspunsuri de la videomaniax.ro, studio de productie video cu experienta in realizarea de clipuri, reclame si multe alte tipuri de formate video pentru cresterea vizibilitatii si a cifrei de afaceri!

1. Productii video de tipul “Despre Noi”

Acest tip de productie video iti ofera oportunitatea de a prezenta audientei informatii relevante din interiorul companiei, precum tipul de cultura, povestea, motivatiile si multe altele. Este un mod foarte eficient de a te diferentia de competitie si de a scoate in fata valorile unice ale business-ului.

2. Video-uri promotionale

Precum le spune si numele, acestea sunt utilizate pentru a anunta potentialii clienti in legatura cu ofertele speciale, noi sortimente de produse si multe altele. Nu uita sa incluzi in promo si toate informatiile necesare, precum datele de contact si detaliile de cumparare.

3. Demo-uri de produs

Este un tip de productie video care joaca un rol diferit fata de cele mai sus-mentionate. Acest fel de videoclip nu cauta sa obtina conversii, ci sa ofere informatii, pentru ca viitorii clienti sa poata lua decizii in cunostinta de cauza. De regula, in demo-uri se arata cum functioneaza un anumit produs, se ofera sfaturi si detalii si sunt acoperite toate aspectele ce tin de utilizarea acestuia.

4. Videoclipuri “How-to”

Desi asemenatoare cu cele anterioare, aceste productii video difera fundamental la un singur capitol: Nu se face referire la produse sau branduri specifice. Scopul acestora este de a creste awareness-ul consumatorilor, fiind de multe ori folosite pentru a acoperi subiecte de nisa. Sunt foarte populare in special pe Facebook, Pinterest, YouTube si Instagram.

4. Testimoniale

Acest tip de productie video este printre cele mai eficiente atunci cand scopul tau este de a-ti largi audienta. Stim cu totii cat de puternic este marketingul “din gura in gura”, asadar imagineaza-ti potentialul urias al acestui format atunci cand este prezentat intr-un video de calitate!

5. Videoclipuri de la evenimente

Atunci cand postezi videoclipuri de la diverse evenimente in care business-ul tau a fost implicat, vei ajuta audienta sa se simta inclusa. Alternativ, poti opta chiar pentru o productie video live, pe platforma ta preferata de streaming!

Asadar, esti gata sa dai startul unei campanii de video marketing de succes? Nu uita sa comunici obiectivele tale de business si studioului cu care colaborezi, pentru obtinerea celor mai eficiente rezultate!

Articol realizat de www.iagency.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *