Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce plante trebuie sa alegi pentru a infrumuseta interiorul casei tale?

Atunci cand vrei sa te bucuri de cel mai vesel si mai colorat interior al casei, nimic nu se compara cu cateva ghivece de flori… sau mai multe, de ce nu! Iata deci care plante ar trebui sa fie alese de la o florarie online si ar trebui sa se regaseasca si in interiorul casei tale.

Saint Paulia. Indemodabila, aceasta planta cu frunzele catifelate si cu floricelele in nuantele vesele si pastelate se regaseste dintotdeauna in interiorul caselor. Arata de minune pe pervazul feresterelor, inflorind pentru o lunga perioada de timp.

Spatiphyllum. Este o planta foarte rezistenta si care infloreste fara probleme, fara sa aiba nevoie de o ingrijire specifica. Frunzele sale verzi care lucesc sunt foarte decorative si frumoasele sale flori in nuante de alb sunt foarte delicate. Nu e deci de mirare ca este o planta foarte populara.

Clivia. Este o planta foarte veche, dar care este totusi din ce in ce mai populara. Este foarte mandra de buchetele sale somputoase de flori portocalii si de frunzele sale lucioase.

Cyclamen. La o florarie online, vei gasi numeroase varietati din aceasta floare. Este alegerea ideala pentru un apartament mai racoros sau pentru a orna o gradina.

Anthurium. Pare o planta fragila, dar este destul de robusta. Daca are suficienta lumina, va infrumuseta intreaga casa cu florile sale frumoase in nuante de rosu.

Orhideea phaelenopsis. Este cea mai populara varietate de orhidee. Nu e de mirare. Este foarte usor de intretinut si te poti bucura de cele mai frumoase flori intreg anul. Este foarte eleganta si foarte delicata in acelasi timp.

Calathea crocata. Calathea crocata este o floare magnifica cu frunzele in nuante inchise care dau inspre purpuriu si cu floricele delicate in nuante de portocaliu.

Azaleea este o alta planta magnifica pe care trebuie sa o cauti la florarie online. Este foarte bogata in flori si acopera o bogata paleta de culori, de la alba la roz pana la rosu sau mov.

Monstera. Monstera se recunoaste foarte usor dupa frunzele sale mari. Are o aparenta exotica spectaculoasa.

Bromelia.  O planta foarte frumoasa care se distinge prin florile sale in nuante de roz, galben, portocaliu sau rosu.

Gardenia este o planta foarte parfumata cu flori in nuante de ivoire sub forma de cupe, un lucru ce face ca aceasta sa fie foarte eleganta si rafinata.

Zamioculcas. Este o floare cu frunze foarte speciale, un lucru care ii confera un farmec special. Este foarte estetica si frunzele sale par sa isi ia zborul.

Dipladenia. Este o floare ca o liana cu frunze in nuante de verde inchis si floricele colorate minunate sub forma de trompeta.

Schefflera, face parte din aceeasi familie cu iedera. Te va incanta cu siguranta cu frunzele sale verzi cu cele mai interesante forme.

Plantele de interior de la florarie online reprezinta cea mai buna modalitate de a ameliora senzatia de stare de bine si de a primi invitatii intr-o ambianta mai calduroasa. Daca vei invita natura in casa ta vei fi cel mai fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *