Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce inseamna un proiect casa modern in ziua de astazi?

Proiecte case de astazi sunt semnificativ diferite de cele obisnuite din copilaria noastra: de exemplu casa bunicii, care era draguta la acel moment, insa acum am putea gasi multe momente care nu ne-ar mai placea la ea. In proiectele noilor case rezidentiale sunt luate in considerare aceste dezavantaje, modele de case devin mai elegante, mai confortabile si mai atragatoare. Multi viseaza sa devina proprietarul locuintelor individuale, dar putini decid sa o faca.

Ce este un proiect casa modern?

O trasatura caracteristica a proiectelor moderne de astazi este stilul. Liniile netede si formele simplificate sunt punctul culminant al tendintelor recente, la fel cum se intampla si in lumea modei. Bazate pe elementele minimalismului si tehnologiei de ultima generatie, proiectele de casa moderne respecta anumite principii atat in ​​exterior, cat si in interiorul unei case. Formele laconice transforma spatiul, facandu-l cat mai confortabil. Se vede cu ochiul liber un proiect modern chiar de la prima privire. Cu alte cuvinte, e o casa pe care vrei sa o privesti.

Principalele caracteristici ale proiectarii unei case moderne

Comandand o astfel de lucrare arhitecturala, deveniti imediat proprietarul unui proiect unic pe care constructorii experimentati il vor transpune in realitate fara prea mari dificultati. Ulterior, nu va fi necesar sa va faceti griji pentru facturile mari care provin din resursele naturale utilizate. Intregul spatiu este multifunctional si dotat cu eficienta energetica.

Proiectele de case in stil modern din punct de vedere estetic sunt impecabile, in plus, combina inovatii interesante si practice:

  • ferestre imense, terase mari si luminoase;
  • un aspect simplu, dar incapator, capatand forma unui patrat sau a unui dreptunghi, fatada nu are extensii mari si este solida;
  • acoperisuri frumoase, cu o configuratie neobisnuita si un unghi mic de inclinare;
  • cel mai adesea, casele moderne merg pe doua etaje, dar unele optiuni sunt gandite cu o mansarda sau un singur etaj;
  • utilizarea diferitelor materiale in decorarea cladirii, organizarea iluminatului in jurul perimetrului cladirii cu ajutorul lampilor originale;
  • culorile deschise sunt utilizate la finisarea fatadei, pot fi combinate cu insertii intunecate pe balustrada sau o parte separata a peretelui.

In cadrul oricarui proiect, casutele si casele moderne sunt echipate cu cele mai noi dezvoltari ingineresti, in ele sunt instalate sisteme autonome:

  • incalzire;
  • canalizare;
  • aer conditionat;
  • alimentare cu apa, etc.

Cine alege sa construiasca o casa cu un proiect modern?

Casele moderne sunt alese de oameni progresivi, optimisti, care privesc cu incredere in viitor si care cu siguranta vor putea aprecia toate laturile sale confortabile. Principalul stimulent pentru acesti oameni este dorinta de a fi la moda si de a obtine locuinta in care toata familia se va simti 100% confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *