Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ce inseamna daca medicul ti-a recomandat sa faci o tomografie computerizata?

Cand medicul specialisti te trimite sa efectuezi o tomografie computerizata nu inseamna ca ai motiv sa te panichezi, ci inseamna ca medicul specialist are nevoie de o imagine mai clara si mai eficienta asupra zonei sau organului care iti este afectat. Grupul Medical Romgermed iti pune la dispozitie cele mai calitative interventii si echipamente la cele mai bune preturi!

Cand este necesar sa faci o tomografie computerizata si de ce?

tomografie computerizata

O tomografie computerizata ii va oferi personalului medical care se ocupa de problema ta o imagine mai clara si in acest mod va reusi sa trateze o posibila afectiune ce se putea dezvolta la timp. Faci o grseala daca iti faci griji ca razele X iti vor afecta organismul. Medicul specialist stie exact cata cantitate de raze sa foloseasca pentru a nu dauna organismului si nici organelor din interior, iar tu sa te intorci sanatos acasa la familia ta.

Asa cum mentionam anterior, o tomografie computerizata se recomanda in cazul in care este nevoie de o imagine mai clara asupra unei zone. Exista cazuri in care se foloseste substanta de contrast, substanta ce este introdusa in organismul pacientului pentru a evidentia mai bine anumite zone. De cele mai multe ori aceasta se foloseste pentru a scoate in evidenta organe, tumori, sistemul vascular principal sau alte entitati patologice. Aceasta fie este administrata oral (pe gura), fie prin injectie. Scopul acesteia este de a permite o mai buna delimitare a formatiunilor din interiorul organismului care nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Unde poti efectua o astfel de examinare in Bucuresti?

Daca esti in cautarea unei clinici din Bucuresti in care poti sa efectuezi o tomografie computerizata la un pret accesibil si acompaniat de un personal medical atent si profesionist, fa-ti chiar acum o programare la una dintre clinicilor Grupului Medical Romgermed.

Medicii specialisti au o vasta experienta in domeniu, fiind pregatiti sa iti ofere o mana de ajutor si sa iti ofera tratamentul corepsunzator pentru afectiunea ta. Fiind o metoda revolutionara nu ai de ce sa te temi, aceasta nefiind dureroasa. Poti face acum o programare online sau telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *