Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Care este cea mai potrivită formă pentru unghiile tale?

Există multe forme de unghii , dar pentru a vă ajuta să selectați forma potrivită pentru unghiile voastre, specialiștii oferă câteva sfaturi astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de o manichiură perfectă. Înainte de a începe, aruncați o privire atentă la mâini.

Ca să urmați aceste sfaturi, trebuie să găsiti întăi forma unghiilor care funcționează pentru voi, ținând cont de forma cuticulei și a patului unghiilor. Dacă acest lucru vi se pare complicat, este indicat să apelați la un salon de înfrumusețare unde stilistul va fi cel care va găsi forma potrivită pentru voi.

Degete scurte

Cea mai bună formă: unghii rotunjite. Această formă alungește degetele, făcându-le să pară subțiri, de asemenea, face ca paturile largi de unghii să pară mai subțiri.

Patul unghial lat și unghii lungi

Cea mai bună formă: unghii ovale. Această formă alungește unghiile atât în lățime, cât și în lungime. Este similară cu forma de migdală, dar mai puțin ascuțită dcât aceasta.

Palmă largă, degete lungi

Cea mai bună formă a unghiilor: coffin (sau ballerina). Forma ascuțită este favorizată de degetele lungi și echilibrată de palma pătrată. Pentru această formă ai nevoie de unghii rezistente sau construcție cu gel pentru a evita ruperea lor.

Pentru a lungi și subția degetele

Cea mai bună formă: unghii migdală. Forma este subțire în lateral și la bază, oferind un efect măgulitor instantaneu.

Întreținere redusă

Cea mai bună formă: unghii pătrate. Dacă aveți paturi de unghii lungi și înguste și vă place o lungime scurtă, aceasta este forma potrivită pentru voi. Le doriți lungi? Fanele gelului de unghii se vor bucura, unghiile lungi și pătrate sunt pânza perfectă pentru pictura pe unghie sau nuanțele în tendințe.

Forma universală

Cea mai bună formă: unghii squoval. Arată bine pe orice mână! Această formă de unghii se potrivește daca aveți degetele scurte și lungi. Parțial ovală și parțial pătrată, este foarte ușor de întreținut mai ales pe unghiile scurte.

Degete scurte și unghii lungi.

Cea mai bună formă: unghii stiletto. Aceasta este o formă perfectă pentru unghii lungi (recomandăm cu gel) care se termină cu un vârf ascuțit, seamănă ca formă cu migdala, dar este mult mai ascuțită.

Pentru pasionatele de construcții cu gel

Cea mai bună formă: unghiile ballerina. Această formă necesită întreținere în salon. Lungă, subțire și pătrată la vârf, acesta se potrivește degetelor lungi și subțiri și cuticulelor înclinate. Se numesc unghii ballerina deoarece vârful seamănă cu un pantof de balet. Cauți ceva ușor diferit? Încerca o formă asemănătoare, unghiile coffin, această formă este puțin mai înclinată decât unghiile ballerina și este mai puțin rotunjită când vine vorba de părțile laterale ale unghiei.

Diva

Cea mai bună formă: unghii pătrate lungi. Dacă aveți paturi de unghii lungi și înguste și preferați o lungime mare sau construcție cu gel, aceasta este forma pentru voi. Nuanțele în tendințe și modelul ombre arată bine pe unghiile pătrate lungi. Perfectă pentru a fi schimbată în alte forme atunci când doriți să încercați ceva diferit.

V-ați găsit forma unghiei, acum este timpul să vă alegeți nuanța perfectă pentru a vă completa manichiura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *