Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

„Căpșunica prăjiturica”, vedeta lunii aprilie la Jim

Una dintre cele mai simpatice eroine animate, Căpșunica Prăjiturica, are parte, în mod meritat, de lumina reflectoarelor pe JimJam, luna aceasta.

Cei mici se pot bucura episoade din „Căpșunica Prăjiturica: Aventuri în Berry Bitty” de patru ori pe zi, toată săptămâna, de la orele 8.25, 12.01, 15.52 și 20.30. În același timp, între episoade, copiii vor avea parte de o porție în plus de „desert”: promouri de tipul „Știați că”, în care Căpșunica Prăjiturica și prietenii ei îi vor învăța pe cei mici lucruri noi despre lume și viață.

Căpșunica Prăjiturica este o fată plină de încredere în sine, mereu optimistă și debordând de entuziasm. Ea este bucătar-șef și are propria ei cafenea, ceea ce înseamnă că nu duce lipsă niciodată de o grămadă de probleme de rezolvat. Orașul în care locuiește este mic, dar nu duce lipsă deloc de distracție și de aventuri. Mereu există ceva simpatic de făcut, iar atunci când Căpșunica are nevoie de ajutor, poate să apeleze mereu la prietenii ei.

Personajele din serial locuiesc într-un loc magic, înconjurați de natură și de fructe, căpșune sau fructe de pădure. De aici vine pasiunea Căpșunicii pentru fructul care i-a dat și numele, care se regăsește și în felul în care este îmbrăcată, și în deserturile pe care le împărtășește cu cei din jur. Căpșunica e o prietenă loială, care îi îndeamnă pe privitori să le pese de cei din jur, să fie politicoși și mereu să ofere o mână de ajutor. Acest personaj plin de voioșie și-a început viața (foarte lungă) pe felicitări pentru copii, publicate în perioada 1977-1980. A fost atât de îndrăgită, încât primele episoade animate cu ea au apărut în anii ‘80 și un alt serial care a avut-o ca protagonistă în 2003. Generații întregi de copii au putut face cunoștință cu ea prin păpușile cu părul parfumat cu note de fructe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *