Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Bloc tematic de emisiuni britanice și irlandeze, în luna mai, la TV Paprika

TV Paprika vă propune de luni până vineri, de la ora 14:30, un bloc tematic de emisiuni britanice și irlandeze.

Prima emisiune este „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie”. După succesul aventurilor sale în Franța și America, James Martin pornește din nou la drum, de data aceasta mult mai aproape de acasă, în Marea Britanie, inclusiv Scoția, Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord. I se alătură câțiva dintre cei mai îndrăgiți bucătari ai țării, unii dintre care îi sunt și prieteni buni.

Urmează „Școala culinară a lui Rory O’Connell”. În acest serial, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine. El ia ingrediente clasice sau aparent plictisitoare și le transformă în mici capodopere culinare, dar fără tehnici foarte complicate.

În „Paul Flynn: Bucătăria irlandeză”, ghiciți ce țară va fi în lumina reflectoarelor! Apreciatul bucătar Paul Flynn își propune să popularizeze cele mai bune rețete și produse naționale irlandeze pentru a ne stârni interesul față de bucatele preparate din produse locale de calitate. Combinând ingredientele cele mai elementare și tradiționalele rețete irlandeze, aduce tribut mâncărurilor preparată acasă care vor primi o notă modernă.

Iar blocul tematic se încheie cu „Kevin Dundon: Mâncare irlandeză modernă”. Bucătarul Kevin Dundon prezintă ingrediente specifice Irlandei, cum ar fi carnea de vită, brânza, peştele, fructele de mare, ca să le transforme în delicii irlandeze moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *