Cluj News

Stiri online din Cluj

Află totul despre tipurile de sloturi!

Dacă ești un jucător de cazino, cu siguranță ai încercat jocurile de tip slot. Ei bine, știai că există mai multe tipuri? În acest articol îți vom prezenta care sunt marile categorii care împart aceste jocuri specifice cazinourilor.

Sloturile cu 3 sau 5 role

După cum numele categoriei o spune, aceste tipuri de sloturi vor afișa simbolurile pe 3 sau 5 role distincte. Păcănelele cu 3 role vor fi de obicei cele clasice, iar cele cu 5 role sunt acele jocuri mai sofisticate, care încântă cu o grafică mai avansată și cu efecte ce captează privirea jucătorilor.

Sloturi Video

Aici vorbim despre păcănele foarte animate, care stau practic cel mai bine la capitolul grafică. De multe ori, jocurile din această categorie sunt bazate pe filme, desene animate, dar nu numai.

Sloturi cu Speciale

Probabil cele mai căutate de către iubitorii de cazino. Specialele se traduc prin rotiri gratuite, jocuri bonus și alte tipuri de beneficii. Pentru a prinde o specială, va trebui ca rolele să afișeze minimum trei simboluri de tip scatter.

Sloturi cu Jackpot

O altă categorie populară o reprezintă sloturile cu jackpot progresiv. Acesta este reprezentat de o sumă care crește constant și care periodic va fi câștigată de un norocos jucător!

Unde poți juca toate tipurile de sloturi?

Mediul online este singurul loc unde ai posibilitatea de a testa efectiv toate aceste tipuri de jocuri ca la aparate. Spre exemplu, te poți juca păcănele gratis pe site-ul PăcănelePRO, acolo unde vei avea posibilitatea să exersezi fără să pierzi vreun ban. De altfel, este chiar indicat să te joci în primă fază fără bani, asta pentru ca tu să te obișnuiești cu aceste tipuri de jocuri. Dacă vrei să afli mai multe informații despre jocurile ca la aparate, te invităm să accesezi pagina aceasta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *