Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Acum poţi accesa HBO Max şi din România

Potrivit funpub.ro, începând de ieri, 8 martie 2022, serviciul de videostreaming HBO Max este disponibil şi în România, iar preţul abonamentului este unul accesibil.

Preţul întreg al abonamentului lunar este de doar 4.99 euro., însă clienţii care au deja un cont activ HBO Go cât şi cei care îşi vor face un cont nou pe hbomax.com până pe 31 martie vor avea o reducere de 33% pe o perioadă nelimitată, astfel încât abonamentul devine 3.30 de euro.

Reducerea de 33% va fi menţinută atâta timp cât abonamentul va fi activ. Dacă acesta este suspendat pentru că nu se poate efectua plata sau pentru că se renunţă la el, reducerea nu va mai fi valabilă după reactivarea abonamentului.

HBO Max este o platformă de video streaming similară cu Netflix, care le va pune la dispoziţie abonaţilor titluri de la Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network şi alte studiouri.

HBO promite că filmele Warner Bros vor fi încarcate în platformă la doar 45 de zile de la premiera acestora în cinematografe.

Conţinutul HBO Max poate fi accesat simultan de pe maxim trei dispozitive.

Spre deosebire de Netflix, unde este nevoie de activarea unui abonament mai scump, pe HBO Max conţinutul va putea fi urmărit în format 4k şi la abonamentul de 3.30 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *