Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

3 situatii in care castile antifonice isi dovedesc utilitatea

casti antifonice

Parintii ar face orice pentru a-si proteja puiul, iar gama diversa de produse de pe piata este menita sa ii ajute in aceasta misiune. Dintre toate echipamentele de protectie pentru bebelusi si copii, o pereche de casti antifonice reprezinta un accesoriu esential, care isi va dovedi utilitatea in timp.

In colectia magazinului online buy4baby.ro, vei descoperi cele mai performante modele de astfel de casti, precum si alte echipamente si sisteme menite sa garanteze sanatatea si protectia puiului tau. Descopera mai multe despre acestea in continuare!

De ce este important sa utilizezi casti antifonice?

Spre deosebire de adulti, copiii au urechile mult mai sensibile, iar acestea trebuie protejate corespunzator. Orice sunet sau zgomot care depaseste valoarea de 85 dB (decibeli) reprezinta o amenintare pentru sanatatea auzului celui mic, motiv pentru care trebuie utilizate produse destinate protectiei fonice.

Cand trebuie utilizata protectia fonica?

In cazul in care te intrebi care sunt situatiile in care copiii ar trebui sa poarte casti antifonice, ai ajuns unde trebuie. In continuare, vei descoperi doar 3 locuri in care este recomandat ca cel mic sa beneficieze de protectie suplimentara impotriva zgomotului intens.

1. In timpul unui concert

Numeroase studii dovedesc faptul ca muzica este benefica pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Printre avantajele de care au parte micutii care asculta muzica se numara si imbunatatirea memoriei, a capacitatii de relationare cu persoanele si elementele din jur, precum si stimularea creativitatii.

Totusi, in cadrul concertelor live, sunetul este ridicat si poate ameninta auzul oricarei persoane, indiferent de varsta acesteia. Daca cei mici ar trebui sa poarte casti, este recomandat ca si adultii sa se protejeze folosind dopuri de urechi. Retine ca daunele auzului sunt ireversibile, motiv pentru care ar trebui sa previi acest aspect din timp.

2. In cadrul unei petreceri

Daca participi la o nunta, un botez, o zi de nastere sau la orice alt tip de petrecere, este recomandat sa il aduci si pe cel mic cu tine. In cadrul acestor evenimente, cei mici invata sa socializeze si isi dezvolta inteligenta personala.

Totusi, majoritatea petrecerilor sunt insotite de multa galagie facuta fie de muzica, fie de vocile celor care discuta. Echipeaza-te cu casti antifonice de la buy4baby.ro, create special pentru astfel de evenimente, si nu va trebui sa te mai preocupe acest aspect.

Astfel de accesorii reduc zgomotul din jur, insa nu anuleaza complet orice sunet. Drept urmare, cel mic va ramane conectat la ce se intampla la petrecere in timp ce auzul sau este protejat.

3. La un meeting (aviatic, militar etc.)

O alta metoda excelenta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a copilasului tau este reprezentata de participarea la diferite meetinguri. Indiferent daca este vorba de o parada militara, despre un meeting aviatic sau orice alt eveniment asemanator, aceasta este o ocazie perfecta pentru ca micutul sa intre in contact cu diferite aspecte ale realitatii.

Cu toate acestea, astfel de evenimente pot deveni extrem de zgomotoase. Chiar daca este vorba de sunetul facut de masini, de avioane, de artificii si asa mai departe, trebuie sa il protejezi pe micut utilizand antifoane.

Acceseaza chiar acum magazinul online buy4baby.ro, unde vei descoperi modele variate de casti antifonice, precum si alte produse destinate sigurantei celor mici. Doar aici, vei avea parte de cele mai bune produse, la preturi deosebit de avantajoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *