Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

 Vitrine frigorifice pentru înghețată potrivite, pentru profituri estivale nemaiîntâlnite!

O vitrină pentru înghețată poate fi un plus excelent pentru un magazin, cafenea și restaurant. Vânzarea de înghețată aduce profituri mari și crește veniturile unității tale în mod sigur. Dar cum să alegi dintre atâtea vitrine frigorifice pentru înghețată pe cel mai potrivit model pentru afacerea ta?

3 criterii principale de selecție:

  • bugetul tău;
  • tipurile de înghețată pe care dorești să le vinzi;
  • cerințe specifice (disponibilitatea răcirii dinamice etc.).

Vitrinele pentru înghețată pot fi împărțite în trei grupuri principale.

Vitrine de înghețată ieftine

Vitrinele pentru înghețată din clasa buget sunt, de fapt, niște lăzi frigorifice ceva mai speciale, cu o suprastructură suplimentară de sticlă. Sarcina principală a vitrinelor ieftine pentru înghețată este răcirea de înaltă calitate a produsului. Ea este îndeplinită impecabil. Reducerea de preț se datorează design-ului minimalist și absenței unui sistem de răcire dinamic (suflare forțată a aerului rece peste înghețată). Cele mai populare modele din acest segment sunt acelea pentru 5, 7 și 8 arome (înghețată pusă în recipiente gastro).

Aceste vitrine asigură un regim de temperatură de la -12 grade Celsius la -22 grade Celsius (cu posibilitatea de ajustare în funcție de tipul de înghețată). 

Clasa climatică trebuie să fie și în cazul lor de cel puțin 4, ceea ce permite acestor dulapuri să fie funcționale la temperaturi de până la 35 grade Celsius la umbră, ba chiar și la temperaturi mult mai ridicate. 

Aceste vitrine permit o utilizare foarte eficientă a spațiului, ele având niște dimensiuni reduse, iar sub recipientele gastronorm se află un spațiu care poate fi folosit pentru depozitarea unui stoc de înghețată. Ușile glisante reduc consumul de energie și protejează în mod fiabil înghețata.

În ceea ce privește elementele tehnice, aceste vitrine pentru înghețată folosesc de obicei un condensator de suprafață și un evaporator. 

La categoria dezavantaje ale acestui tip de echipamente se poate menționa faptul că schimbătoarele de căldură sunt amplasate în interiorul carcasei și sunt umplute cu spumă termoizolantă. Din această cauză este extrem de dificil să se elimine defectul în cazul unei avarii.

Vitrine de înghețată din clasa de preț medie

Profesioniștii consideră că de la acest segment începe stocarea și prezentarea sortimentelor de înghețată în mod „corect”. Populare sunt modelele pentru 14 – 28 de recipiente gastronorm, iar o vitrină de 500 kg nu mai uimește pe nimeni în zilele noastre. 

Aceste vitrine au răcire statică, dar și dinamică. Sunt echipate adesea cu o tejghea în complet pentru servire ușoară și un compartiment separat de depozitare pentru înghețată, cu acces prin ușa din spate. Acest lucru permite să se completeze cantitatea de înghețată mult mai rapid, fără a îndepărta recipientul gastronorm. 

Are un aspect atractiv, iar compartimentul interior este iluminat cu leduri. 

Vitrine premium pentru înghețată

Aproape toate modelele sunt ventilate (au sistem de răcire dinamic) și prezintă un design caracteristic. Răcirea ventilată face posibilă menținerea mai uniformă a temperaturii în volum, ceea ce are un efect pozitiv asupra sortimentelor de înghețată de calitate superioară.

Listă de verificare pentru cumpărarea unei vitrine pentru înghețată 

  • Cât spațiu ai pentru a poziționa o vitrină de înghețată?
  • Câte arome vrei să vinzi? 
  • Cine îți va furniza înghețata? Tipul ambalajului și metoda de instalare în vitrina frigorifică HoReCa depind de asta.
  • Ai nevoie de stoc suplimentar cu acces de sus? Sau vrei acces din spate? 
  • Care este puterea ta de conectare disponibilă? Câte faze?
  • Aveți nevoie de vitrine iluminate pentru a vă promova marca și a atrage clienți?

Dacă vrei niște vitrine de înghețată atractive, intră acum pe tcromania.com și comandă-le de acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *