Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Utilaje agricole 2022: IPSO este partenerul tau de incredere!

Piata masinilor agricole este din ce in ce mai segmentata. In anul 2022 au aparut noi echipamente care combina performanta utilajelor agricole cu confortul. Piata masinilor agricole aduce din ce in ce mai multe rezultate, mult mai bune fata de anul precedent, datorita echipamentelor de prelucrare a solului pentru insamanatare, fertilizare si protectia culturilor.

Chiar daca agricultura reprezinta business-ul care este cel mai aproape de munca desfasurata in trecut, antreprenorii din acest domeniu fac pasi importanti spre tehnologie. Utilajele agricole care sunt folosite acum pentru a prelucra productiile sunt foarte moderne si ofera utilizatorului un confort si o siguranta crescuta.

IPSO.ro este partenerul de incredere al fermierilor romani si cel mai mare brand de pe piata autohtona care ofera utilaje agricole de calitate superioara. Fiind atat de cunoscut si apreciat, fermierii din tara aleg sa creeze parteneriate stranse cu aceasta companie pentru a se bucura de cele mai noi si eficiente utilaje disponibile.

Utilaje noi pentru afacerile din agricultura care-si doresc mai mult

Tractoare John Deere seria 5E, 5G, 5M, 5R, 6M, etc. Tractoarele au o putere destul de mare si sunt echipate cu motoare de calitate. Sunt cunoscute in domeniul agriculturii pentru calitate, caracteristici bune si manevrabilitate usoara. Indiferent de tractorul pe care il alegeti, toate modelele John Deere au un lucru in comun, si anume, performanta de top. Un tractor mic este potrivit in multe situatii, in ferme, lucrari sau in grajduri. Cu optiuni precum un motor cu cuplu mare, transmisie automata, incarcator frontal si cabina complet integrata, nu exista ceva mai bun sa il intreaca din categoria din care face parte.

Combine John Deere seria X9, S, T, W, etc. De exemplu, combina din seria X9 este una dintre cele mai mari combine de recoltat din categoria John Deere. Ofera  o vizibilitate excelenta si un design compact pentru ca toate operatiunile sa se desfasoare in siguranta, chiar si in jurul copacilor sa a altor obstacole. Cabina este echipata complet, cu usi mari, lumini de lucru integrate si scaun.

Incarcator frontal. Aceste incarcatoare frontale pentru tractoare mici John Deere sunt proiectate pentru a se potrivi foarte bine cu sistemul hidraulic. Incarcatoarele din aceasta serie se remarca prin performanta si usurinta in utilizare, datorita sistemului de montare usor si al suporturilor de parcare integrate. Astfel, pentru o mai buna productivitate, tractoarele sunt echipate cu un sistem mecanic de autonivelare.

Platforma pentru recoltare. Pentru o recoltare corespunzatoare a furajelor si a culturilor pe care le detineti, platformele pentru recoltare sunt ideale si aduc numeroase avantaje. Imbunatatit-va tractorul cu o platforma pentru recoltare pentru a avea rezultate tot mai bune, sezon dupa sezon.

Pluguri. Utilaj agricol destinat sa are campurile, pentru a intoarce solul, a-l aerisi, plugul a fost cel care a insotit agricultorii generatii intregi. Prin intoarcerea solului, plugul permite acoperirea resturilor din culturile anterioare si participa la eliminarea unui numar mare de agenti patogeni. In trecut, acest plug era tras de animale, ajungand ca acum sa fie cel mai utilizat de un tractor pentru facilitarea muncii campului. Plugul este compus dintr-un dispozitiv de prindere, un sistem de reglare si un varf de otel, toate acestea alcatuind un corp al plugului. Daca solul este format din argila sau stancos, plugul nu va da dovada de aceeasi calitate cu care a fost conceput. Este important sa fie utilizat pe zonele agricole pentru care a fost construit.

Stivuitoare agricola. Companiile care depoziteaza marfuri intr-un loc special creat au nevoie de echipamente de manipulare. Stivuitoarea agricola este un dispozitiv de ridicare si manipulare folosit in companii pentru depozitare, manipulare, etc. Angajatii il folosesc pentru a incarca si descarca marfuri precum si pentru a transporta incarcaturi grele, de exemplu paleti. De asemenea, stivuitoarea poate fi folosita intr-o fabrica pentru depozitarea sau preluarea produselor. De-a lungul timpului au aparut foarte multe modele de stivuitoare, aducand multe beneficii si avantaje pentru cel care le utilizeaza.

Utilaje de erbicidat tractate. Pentru a scapa de buruieni este esential sa folositi solutii pentru eliminarea acestora. Atunci cand detineti pamanturi multe, trebuie sa uitati de metoda clasica de erbicidat. Aveti nevoie de ceva rapid, care va scuti timp din productie, si anume utilaje de erbicidat.

In functie de domeniul agricol in care activati, IPSO va este alaturi cu cele mai performante utilaje agricole, masini si echipamente agricole, de la tractoare, combine, stivuitoare, pluguri purtate, semanatoare, pana la distribuitoare de ingrasamant, tocatoare, cositori si masini de erbicidat. Alegeti ceea ce este potrivit pentru nevoile fermei sau companiei agricole in care va desfasurati activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *