Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Unde Este Clientul Ideal? – Singurul Plan de Marketing de Care Aveți Nevoie

Sunteți antreprenor? comerciant? deschideți o afacere azi? Va recomand o platforma unde puteti castiga clienti, trafic și un plan de marketing aproape gratuit.

Îți plac ofertele speciale? Pot ghici că le iubești 🤑. De aceea, împărtășesc cu voi toate locurile în care merita sa va pierdeti timpul. Consultați-le in acest articol pentru mai multe beneficii. Nu-ți permiți să te gandesti la o sumă care să se apropie de valoarea abonamentului oferit de Scoala De Unghii, o să vă vina în minte sume mari și posibilităti dublate excesiv. Nu este un pachet de publicitate care sa coste ci mai degrabă să sensibilizeze antreprenorii către serviciile de SEO avansate. 269 de roni!, da ai auzit bine, atat este abonamentul anual oferit de scoala de unghii, un abonament unic și cu o valoare mult mai mare, au lăsat un spațiu unde anunța ca prețurile abonamentelor se pot schimba oricand și sunt sigur că nu or să tină mult aceste prețuri. 

Cum Am Câștigat Clienți Pentru Clientul Meu

Dacă erai în căutarea clienților și a traficului din motoarele de căutare cat și social media acum este momentul și nu ai vrea sa ratezi această ofertă. De ce? Ce îți oferă o să vă întrebați cum și eu m-am întrebat pană să-l achiziționez, pot începe prin a vă spune că am primit publicarea a 20 de articole în 20 de site-uri web cunoscute. Nu vreau sa ma gandesc cat ar fi costat separat aceste aparitii daca le cumparam una cate una… si munca… scrie la fiecare publicatie în parte…. angajeaza designer… de SEO mă ocup eu dar dacă nu… era nevoie…. Am amplificat de cate ori am avut ocazia discutiile despre marketing si serviciile SEO. Am colaborat cu oameni care au fost nelipsiti de la webinariile lui Steve Jobs si am prins bine mestesugul acesta, si sincer imi place. Nu am timp atat cat mi as dori sa atribui serviciilor SEO si pentru mine ca personal trainer cat si pentru clientii mei.

copyright

Știm cu toții valoarea unei reclame într-un site web și dacă mai sunt necunoscători să nu vă mire când o să primiți prețuri de 5-600 euro pentru o perioada de 3 luni… Sau chiar mai mari, am negociat mereu cand am avut nevoie pentru mine sau clienții mei cu publicațiile din țara respectivă dar niciodată nu am auzit de aceasta sumă. Și ce mai face deliciul acestui abonament este că este valabil pe o perioadă de un an de zile și reclama câștigată în site-urile web este pe viață. 

Da, nu mia venit nici mie să cred și de aceea am vrut să mă conving și l-am întrebat pe Ștefan, managerul de proiect care mi-a fost atribuit la Scoala de Unghii din care citez : “Este cat se poate de adevărat, am vrut să oferim un pachet care să aducă antreprenorii din piața românească mai aproape de internet și de serviciile SEO” mia spus el. “Astfel patronii din România vor vrea mai mult pentru mai multe cuvinte cheie, noi acoperim în jur de 10 cuvinte cheie în acest plan de marketing însă pot fi mult mai mari opțiunile și nu vom rata ocazia de a le dezvolta. Am numit scoala de unghii portal, și da este un portal către servicii oferite de o echipă unită. Cum putem demonstra lumii ce semnificație poate avea cand o echipă de marketing te promovează și îți dorește binele?… dacă cerem prețuri la adevărata valoare?. Noi majoritatea lucrăm de mai bine de 10 ani cu firme de afară și ne-am asigurat salariile… Romanii vor tot pe nimic și așa am procedat… iar prin fapte se poate demonstra că se merită extins… totul este de conștientizare” 

În afară de cele 20 articole am mai primit 20 de poze despre afacerea mea și toate executate cu profesionalism, acela care inspiră încredere publicului. Au folosit aceste poze pentru afișarea în articolele publicate dar au fost super draguți ca mi le-au dat și mie în mai multe mărimi, adică pentru facebook o mărime și pentru Google alta.

O Echipă Lucrează Pentru A Te Ajuta Să Vinzi

Vreți să știți unde era bomboana pe colivă? În fiecare zi afacerea clientului meu este distribuită în social media, am primit cateva pagini unde o pot viziona direct. Si am tot folosit hootsuite.com pana acum dar cu siguranța o sa renunt. Mai bine cumpăr câte un abonament lunar la Scoala de Unghii și sunt mult mai castigat iar apariția pe social media este gratuită și făcută profesional, da, și nu o să vă vină să credeți ce listă am primit cu grupurile și paginile de facebook unde a apărut și unde urmează să apară. Puteți citi mai multe în textele de pe platfoma lor… despre acest plan de marketing de care o să fii super multumit. 

Este la valoarea unui pachet de tutun lunar, nici mai mult nici mai puțin de 22 roni lunar. Sunt sigur că oricine îl poate lua, nu am fost niciodată un mare fan al investitiilor deși am armată de softuri de marketing achiziționate în ultima perioadă (urmariti articolele CjNews, am o gramada de povestit despre cum am folosit platformele de vanzari softuri de marketing din America si care din ele au fost bune… si la care am platit si sau stricat in prima luna..) însă acest abonament este unic. Aici te ajută manual omul iar reclamă în aceste site-uri web pe o perioadă nelimitată este incredibilă de bună aceasta ofertă. Am văzut un site din platfoma lor care avea o poziție destul de bună în Google pe un cuvant cheie foarte generalist și care folosea unei firme de imobiliare unde PPC (pay per click) chiar costă… Aceștia sunt clienții care vin în fiecare zi…

O Reclamă Mai Bună Decat Oriunde

Au creat și un canal de YouTube s-au afișat și un video explicativ pe nișa clientului meu „foarte ok” dar mi-au zis ca mai urmează, sincer aștept cu nerăbdare… “și asta nu a fost tot…  În spatele acestei platforme de promovare a afacerilor stă o întreagă echipă de oameni de marketing, experți SEO, designeri și programatori web iar toți au ca țel comun promovarea afacerilor online oferind cel mai bun pachet de reclamă pe care îl puteți achiziționa acum de pe internet.” mi-a zis Ștefan. Mi-au zis că trebuie să primesc un plic de la Google cu un cod.. și că mi îmi vor oferi și un profil de Google business unde vor fi afișate pozele și articolele, o să vă țin la curent.

In platforma Scoala de Unghii am un super anunț care contine link direct către afacere într-un format din care nu lipsește mai nimic pentru a putea comercializa produse sau servicii online. Același format de anunț îl mai au vreo 2-3 site-uri web în care a fost distribuită afacerea, eu am folosit abonamentul mai mult către afacerea unui client pe care am considerat ca este mai important sa vanda acum. În cele 12 zile de la publicare sa observat o creștere a traficului cu un plus de 50 de oameni zilnic… (măsurăm cu Google analytics) și a avut în jur de 14 comenzi. Nu știu dacă sunt cele mai bune rezultate însă cu totii stim cat ia să îți apară reclama in Google organic căci aceasta platforma se bazează mai mult pe optimizarea SEO locală (vezi ce spun unii dintre cei mai buni pe serviciile SEO din România – Dwf.ro). Am stat mai mult de vorba cu Ștefan F. care mi sa părut că poate învăța pe oricine dorește sa înțeleagă cum funcționează indexarea, despre algoritmi și despre SEO… Deci în cazul în care luați sfatul meu în considerare și ajungeți sa achizitionati acest abonament nu ezitați să cereți cu Ștefan Florin, este foarte ajutător. Dacă ești în căutarea unui client local, acesta va fi unul dintre cei mai buni colegi cu privire la marketing online. Suntem deja prieteni …

Concluzie

Am rămas șocat de inițiativă, sincer, am mai mulți prieteni care se ocupă cu SEO (unii experți și alții doar pentru afacerile lor cum sunt și eu) care mi-au multumit cand le-am recomandat acest abonament, și asta a fost și motivul sa scot pixul și foaia și să mă apuc de scris. Unul din amicii mei chiar se pregătea să cumpere o astfel de reclama si avea de platit in jur de 600 euro și primea o singura publicație. Îmi aduc aminte ca acum foarte mulți ani în urmă am negociat cu Zoso pe publicarea unui banner, (un simplu banner) și am primit oferta de 1000 euro pe una. Cu acest abonament nu vad de ce ai avea nevoie de un website de prezentare, dacă ai puțină marfa sau ești producător local și vinzi decât toamna…. bine cand sunt afaceri pe termen lung este mai bine sa ai propriul brand online. Afacerile mici au tot ce au nevoie pentru a vinde imediat, ai o pagina unde nu lipsește nici un instrument de marketing iar anuntul este afișat perfect pentru public… ai tot… mult mai bine decat intr-un anunt olx sau la jumate…

Mă gandeam la o afiliere dar nu au încă sistemul pregătit pentru a oferi comision, cu siguranță o să îl activeze după schimbarea de prețuri… “I ASSUME THAT” așa că rămâne să primesc multumiri, cu siguranța le merit dar las la aprecierea dvs. Nu ezitați sa lasati comment despre experienta voastra, iar dacă doriți sa colaborăm pe partea de scriere articole sunt mereu al vostru Agent Comercial Silviu Mocan si aștept propunerile dvs. la adresa de email: ([email protected]). Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a citi acest articol și aștept să ne auzim numai cu bune… rele avem la tot pasul.. în România.. de fapt oriunde. Succes și numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *