Cluj News

Stiri online din Cluj

Trei sfaturi pentru alegerea canapelei perfecte

La fel ca orice altceva din această epocă de alegeri nesfârșite, par să existe opțiuni infinite atunci când vine vorba de alegerea unei canapele living. S-ar putea să credeți că știți exact ce doriți, dar odată ce intrați într-un magazin sau răsfoiți imagini online, stilurile, formele și alternativele de personalizare pot deveni copleșitoare. Economisiți-vă timp, bani și remușcările potențialului cumpărător și folosiți aceste sfaturi pentru a vă face o idee clară despre ceea ce doriți (și de ce aveți nevoie!) înainte de a începe vânătoarea.

Luați în considerare mai întâi dimensiunea livingului

Dacă aveți un living mai mare, va trebui să decideți exact cât din living doriți să umple canapeaua dvs. Doriți să includeți alte canapele sau scaune? Vrei o masuță de cafea? Dacă da, o canapea simplă sau una cu o ușoară formă de L este probabil cea mai potrivită. Dacă sunteți în căutarea unei canapele care să fie punctul central al camerei dvs. de zi, căutați forme de canapea mai rotunde, care ocupă puțin mai mult spațiu și oferă o mulțime de locuri.

Dacă aveți un living mic, șansele sunt că veți avea nevoie de o canapea mai mică. Cu mai puțin spațiu, orice canapea sau canapea va fi în centrul atenției, deci este important să alegeți ceva practic, dar care să aibă și un design puternic care transportă și completează restul spațiului.

Decideți exact cum va fi orientată canapeaua

Organizarea cu succes a unui spațiu de locuit începe cu analizarea stilului tău de viață. Ce faci cel mai mult în acel spațiu? Îți place să te relaxezi în fața televizorului? Asigurați-vă că canapeaua dvs. este orientată în direcția respectivă. Îți place să găzduiești jocuri sau nopți de vin? Creați un semicerc (sau chiar un cerc complet) în jurul unei mese centrale.

Familia ta folosește camera de zi pentru a te relaxa, a te relaxa și a citi? Înconjoară-ți canapeaua cu scaune și perne pentru a crea mai multe zone de relaxare care pot fi savurate individual sau ca grup mare.

Stabiliți ce formă se potrivește cel mai bine camerei

Acum, după ce ați decis funcția canapelei, este timpul să vă dați seama ce formă o va ajuta să îndeplinească acest scop. O formă curată în L este excelentă pentru zonele deschise care trebuie împărțite – cum ar fi separarea sufrageriei de bucătărie.

O formă mai rotundă este puțin mai propice pentru un spațiu mai mic menit să servească drept zonă de adunare pentru grupuri de oameni, dar ar putea fi perfectă și pentru o sală media.

Dacă doriți să implementați mai multe scaune și mese în camera dvs. de zi, un șezlong sau un pat de zi ar putea fi o alternativă bună la o canapea tradițională. Acesta oferă locuri pentru mai multe persoane, este compact și poate funcționa ca o versiune mai sofisticată a futonului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *