Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Trateaza si previne infectiile urinare cu Urifast!

O infectie urinara poate afecta uretra, prostata, vezica urinara si rinichii. Simptomele pot fi absente sau includ nevoia de a urina des, usturimi, durere in abdomenul inferior si regiunea lombara.

Aproximativ 95% din infectiile tractului urinar apar atunci cand bacteriile se deplaseaza in vezica si, in cazul pielonefritei, ajung pana la rinichi. Infectiile sistemice pot aparea din cauza infectiilor tractului urinar, in special la pacientii varstnici.

In acest caz ne vin in ajutor suplimentele alimentare cum sunt urifast plicuri care contin D-manoza si ExocyanTM – extract concentrat pur standardizat de merisor canadian.

Urifast este cel mai nou supliment alimentar natural impotriva infectiilor urinare, iar avantajele sale sunt:

  • Este eficient in episoadele acute si in prevenirea recurentelor infectiilor urinare
  • Este un produs inovator care atenueaza rapid simptomele si previne recidivele
  • Contine doze optime standardizate de D-manoza si proantocianidine (PACs)  cu eficienta dovedita de numeroase studii clinice
  • Contine din ingrediente naturale
  • Poate fi utilizat impreuna cu antibiotice, insa are si efect de antibiotic natural.

Efectul clinic al D-manozei a fost studiat activ. Este biologic intact in organism datorita faptului ca este un izomer dextrorotator. Atunci cand un pacient ia D-manoza, aceasta este absorbita in tractul gastro-intestinal superior, dar cu o rata semnificativ mai lenta decat majoritatea celorlalte zaharuri (de exemplu, glucoza). In plus, spre deosebire de zaharuri, D-manoza nu este convertita in glicogen in ficat, intra in fluxul sanguin direct cu putine  modificari sau chiar deloc.

D-manoza in combinatie cu merisorul canadian blocheaza mai mult de 95% din fimbriile bacteriene. Aceasta combinatie ofera o protectie eficienta a tractului urinar.

Tratate corespunzator, infectiile urinare nu pun in pericol sanatatea noastra. Totodata, igiena locala si consumul multor lichide pe parcursul zilei este esentiala pentru prevenirea infectiilor urinare, iar in cazul in care apar simptomele unei infectii, consultul medical este necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *