Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Tratamentele faciale sunt necesare oricând – mergi la salon cu Stailer

Iarna este prea frig, vara este prea cald. Căldura prea mare este obositoare, zilele ploioase sunt cele care ne împiedică să avem diverse activități. Oricum ar fi, impedimente există și corpul nostru are de suferit. Căldura dă o stare de oboseală și epuizare, iar ploaia dă somnolență. Soluție de mijloc nu prea există, deci trebuie să acceptăm vremea așa cum este și să continuăm în viață în același stil. Toate aceste schimbări de temperatură ne afectează deoarece au influență și asupra corpului sau poate a anumitor părți ale corpului.

În special vara, când este prea cald sau este umiditate prea mare afară cel puțin tenul și pielea implicit, suferă. Nu de fiecare dată ai timp să aplici cremă cu protecție solară și astfel pielea este afectată direct de razele UV, ceea ce face ca aspectul uscat sau poate prea gras deseori să iasă în evidență în aceste perioade mai mult decât de obicei. Din aceste motive este nevoie să mergi la salon din când în când, pe scaunul cosmeticienei pentru a beneficia de tratamente faciale realizate în condiți ireproșabile și cu adevărat benefice.

Haide la cosmetician în salon cu ajutorul Stailer!

Acum ajungi mult mai ușor pe scaunul cosmeticienei, oricând ai tu timp. Cum este posibil? Cu ajutorul Stailer. Acum poți compara prețuri, saloane și tipuri de servicii disponibile, astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine. Alături de tratamentele faciale poți vedea și unde te poti pensa in Bucuresti, alături de orice alt serviciu din sfera aceasta a frumosului, a îngrijirii personale pe care o întâlnești la saloanele de profil.

Stailer te ajută să faci toate acestea online și fără alte bătăi de cap. Alegi cosmeticianul care vrei să îți îndeplinească dorințele cu privire la acest aspect și care să îți ofere tratamente faciale, servicii de pensat și altele cu produse speciale, în timp ce te relaxezi. Cu Stailer alegi unde vrei să mergi.

Prima dată selectezi din listă ceea ce se pliază pe necesitățile tale și criteriile de selecție precum serviciul dorit, genul, orașul și altele de acest gen. Al doilea pas este să compari din lista de disponibilități stiliștii și saloanele astfel încât să optezi pentru varianta optimă din punctul tău de vedere. Selecția o poți face cu ajutorul listelor cu prețuri, al salonului, timpului de lucru și al pozelor.

Cum utilizezi și tu Stailer?

Doar accesezi platforma și selectezi, iar după cei aleg tot ce îți dorești trebuie să introduci informațiile cu caracter personal. Vei primi mai apoi un mesaj de confirmare pe telefon care conține toate informațiile necesare precum data, locația, ora astfel încât să ai la îndemână tot ce trebuie să știi. Poți să vezi si acest articol despre platforma Stailer, cum se utilizează cât și alte informații.

Totul este complet gratuit și accesibil pentru oricine. Poți crea chiar și un cont pentru a beneficia de mai multe avantaje, dar nu este o condiție. Stailer are momentan disponibile saloanele din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, dar sunt planuri de extindere și în alte orașe cheie ale țării.

Mergi și tu la salon atunci când vrei, unde vrei și nu mai aștepta după programul stiliștilor. Alege salonul și bucură-te de momente de relaxare benefice pentru corpul tău, cu ajutorul Stailer!

Contact:

[email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *